Plat du jour servi généreusement.Pièce de bœuf excellente, cuisson parfaite avec de très bonnes frites et salade assaisonnée ( ce qui n’est pas toujours le cas)
Je recommande
BeTiFred
.
14 mai 2024
10,0
Good welcome but old-fashioned atmosphere, decor...to seriously rethink...! OK dishes but expensive! Passing through but I won't recommend.
Plus de commentaires
dans Google
Christine Courquin
.
26 mars 2024
6,0
A restaurant very well positioned opposite a castle which serves as a museum, the welcome is warm without overdoing it.
I recommend the ficelle picarde and the brioche perdu, starters and dessert that are simply delicious, the main course is more basic but remains effective.
There remains a downside on the slightly high prices.
Plus de commentaires
dans Google
Boudsocq
.
24 mars 2024
10,0
Very good meal, a hearty daily special. A well-balanced menu to please everyone, the children's menu is very good
Plus de commentaires
dans Google
Francis Quettier
.
16 mars 2024
10,0
We enjoy ourselves every time, and we are always well received. Just opposite the Château de Péronne, the historical nod is worth the detour. I recommend.
Plus de commentaires
dans Google
Guillaume P
.
13 mars 2024
10,0
Great cuisine, friendly welcome from the whole team, beautiful decor and a nice, relaxed atmosphere. I enjoyed it, it was excellent and very filling. And special mention to the tarte tatin served hot, a real delight. And what's more, the price is very reasonable. We will definitely go back.
Plus de commentaires
dans Google
Alexandra Sourdeval
.
26 février 2024
10,0
Decent service, reasonable waiting time, friendly staff, good food, reasonable quantity on the plate, I liked it
Plus de commentaires
dans Google
christian carpentier
.
25 février 2024
10,0
First time in this restaurant, I have nothing to say.
I loved it.
Well-stocked plate and the dessert (tarte tatin) was killer
I highly recommend 😃
Plus de commentaires
dans Google
Arnaud van den schrieck
.
10 février 2024
10,0
Cela faisait longtemps que l' on n y était pas allé, nous nous sommes régalés avec le carpaccio de bœuf copieux pour moi, et préparé, des rognons de veau que mon épouse a pris, et un très bon dessert. Rapport qualité prix top. Bémol effectivement la cuisine ouverte, avec la cuisson des frites qui reste sur les vêtements. Un choix du chef, qui je pense, veut être transparent dans sa façon de cuisiner. Je vous recommande de passer par ce restaurant.
PhilippeP1430
.
17 décembre 2023
10,0
Very good meal and very warm welcome,
Too bad to leave with cooking smells on you
Plus de commentaires
dans Google
michelle harasse
.
17 décembre 2023
6,0