Good Lyonnais cork, very friendly atmosphere and service.
But 3 downsides:
- the tables are really very close,
- the wine list does not indicate the estates or the vintages (eg: Saint-Emilion €60...and that's it), which is very frustrating for wine lovers (all the more incomprehensible as the caret is ambitious),
- last but not least, the prices charged are really too high considering the quality and presentation of the dishes offered; Paris has many restaurants where you can enjoy better food for less money.
Plus de commentaires
dans Google
Laurent Marty
.
25 avril 2024
6,0
A wonderful discovery, I fell in love with this place.
Plus de commentaires
dans Google
Stephanie J
.
29 mars 2024
10,0
It was delicious, we will come back very soon!
Plus de commentaires
dans Google
Agathe Quelquejay
.
12 mars 2024
10,0
Very good dinner for two, well received and served. I had taken into account the good advice of Jean-Marie Perrier who highly recommended this “real” cork to the authentic chef boss.
We chose the veal andouillette and the pike quenelle which were indeed perfect.
I recommend the Opportun, which I now see mentioned in the Pudlo guides, a guarantee for me of seriousness and confidence
Plus de commentaires
dans Google
belair 75
.
11 mars 2024
8,0
Petit bouchon authentique. On s'y encanaille avec gourmandise. Accueil très sympa de ces dames. Le Patron, une figure, pas très souriant ce soir là, insensible à nos compliments. Les prix sont raisonnables dans l'ensemble. Notre Beaujolais parfait pour cette cuisine plaisir.
On a choisi 2 plats principaux différents. Un petit bémol pour le saucisson Lyonnais.
Attention non brioché mais excellent avec sa petite sauce mais à 24 € ! Plateau de fromages superbe.
Arriving at 2 p.m., we were very well received. beef bourguignon and extra mash, homemade fries, fast service, friendly staff! And not expensive at all!
Plus de commentaires
dans Google
bernini aurelie
.
24 février 2024
10,0
Booked last minute for a Friday evening. Nice place and very good table. Personally, the egg meurette and the pike quenelle are excellent. The Côtes du Rhône viognier, taken by the glass, was very good. Well done to the friendly team.
Plus de commentaires
dans Google
Marc Langueneur
.
18 février 2024
10,0
Very good address near Montparnasse with a nice menu of Lyon specialties.
Plus de commentaires
dans Google
Stéphane Mayençon
.
10 février 2024
10,0
A good time and it was delicious
Plus de commentaires
dans Google
Rita Sabah
.
02 février 2024
10,0
Compliqué de faire un avis sur ce restaurant... Points positifs : on voit bien que c'est du fait maison,avec des produits de qualité (charcuterie, foie gras...), copieux, accueil sympa (mais sans plus). Points négatifs (selon moi) : très bruyant (on s'entendait difficilement à 5), service inégal (deux interlocuteurs, deux ressentis), cuisine vraiment trop riche selon mes goûts : la salade de gésiers aux lentilles était noyée dans la sauce moutarde ; très déçu par l'andouillette (mal cuite, pas croustillante, écœurante), baignant dans une sauce à l'oignon avec une purée quelconque (je la fais bien mieux), glaces quelconques (la crème brûlée semblait en revanche très réussie)... Au final, une impression mitigée et un rapport qualité/prix moyen, surtout sans vin (trop cher). Conclusion : certains adoreront,d'autres moins.
Jeanpierregruest
.
13 janvier 2024
6,0