Friendly welcome, good atmosphere, friendly, simply decorated room, no fuss, choice in the menus, the zucchini soup pleasant to taste, I really liked the revisited Italian-style tartare with its local meat bear garlic sauce, for the serves the Pavlola, a delight, a pitcher of wine from Mas de Brumes Côtes de Thongue (Hérault), a little velvet. Reasonable price. I recommend.
Plus de commentaires
dans Google
Michel Maréchal
.
10 septembre 2024
10,0
Very good little village restaurant, in a very pretty setting very close to the abbey.
Excellent dishes with fresh products and local producers.
To discover.
Plus de commentaires
dans Google
nathalie VARET
.
01 septembre 2024
10,0
Very warm welcome, very nice atmosphere and very good food
Plus de commentaires
dans Google
Sylvain Rochas
.
01 septembre 2024
8,0
It's simple but delicious, the atmosphere is very friendly, relaxed without any hassle even if the waitresses and waiters are very very busy.
It is better to book
Plus de commentaires
dans Google
Jean-Paul le
.
29 août 2024
8,0
Nothing to complain about, perfect, good, friendly and a great pleasure to discover the bear garlic sauce which goes really well with all the proposals 👍👍👍
Be careful though, to know how to keep your child's soul because there is a risk zone under the large pear tree if you don't have a parasol over your head, watch out for falling 😅
Plus de commentaires
dans Google
Thomas Champenois
.
28 août 2024
10,0
From start to finish (starter, main course and finally a dessert) we enjoyed ourselves and had an excellent evening, we recommend.
Plus de commentaires
dans Google
Christian Marcou
.
24 août 2024
10,0
Having gone there at the last minute, we (5 people) were welcomed with a smile and a lot of courtesy!
Worth testing, especially as the city also has other attractions!
Plus de commentaires
dans Google
Evannohyde !
.
20 août 2024
10,0
Very nice restaurant, very good cuisine with fresh products
Plus de commentaires
dans Google
Jean-jacques Carrere
.
14 août 2024
10,0
Ce midi 9 août, nous sommes venus manger avec les collègues pour la deuxième et c'est une agréable surprise qui m'entendais. Après une première fois un peu banal, cette fois ci c'était parfait.
Deux jeunes femmes nous ont accompagnés tout le long du repas de façon très pro.
Nous avons pu manger sur la terrasse ombragée.
Un punch nobilien demandé en apéritif. Une première réalisation et c'est un succès par une des filles préposée au bar. Bravo
Le burger de l'abbaye était excellent. La viande cuite comme demandée. Des frites "maison" excellentes
En dessert une pavlova exceptionnelle avec des fraises qui proviennent de la maman de la serveuse. Un vrai goût de fraise.
Je recommande vivement cette petite auberge où nous avons passé un très bon moment.
Merci
Laurent C
.
09 août 2024
10,0
La cool hatitude c'est ici ! L' Équipe est sympathique et sérieuse y compris les saisonniers, produits locaux de qualité , desserts délicieux je recommande. Attention c'est mieux de réserver !