Auberge du Cellier sur Montner

8,5

Basé sur 568 avis trouvés sur 4 webs


8.5
8.5
8.5
10.0

tendance

1
De 1
à Montner
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De 1
de cuisine Française à Montner

Note et avis

Un repas FABULEUX de l'amuse bouche Capucino de homard, au soufflé en dessert, sans oublier une pièce exceptionnelle en plat : le lièvre à la royale et sa sauce grand veneur. Ce plat restera toujours dans ma mémoire olfactive. C'était bien au dessus de mon attente et de ceux que j'ai gouté dans le passé . BRAVO Pierre Louis Marin , pour moi c'est 2 * !! Service attentif et efficace.
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07 décembre 2024
10,0
Excellente table! Je développe: repas du soir: œuf parfaits parfaitement parfaits, poulpe au top, caille farcie excellente et tarte figue pistache de qualité. Les vins ou autres boissons servies en accompagnement étaient très bien adaptées et nous avons fait de belles découvertes. Le service était très bon, sérieux et décontracté juste comme il faut. Allé on va se coucher : Nous avons bien dormi, la literie est confortable, le village est extrêmement calme… Au matin petit déjeuner très copieux: café, fromage frais excellents, charcuterie, fromage, jus de fruit, viennoiseries et très grosse corbeille de fruits. Tout ça dans une ambiance musicale « rock français » qui donne la pêche sans pour autant casser les oreilles. Bref c’était bien, très bien même .
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21 novembre 2024
10,0
We had a great time at the Montner Cellar Inn The meal was delicious!!! The originality of seasonal dishes and the perfect pairing with local wines Thank you Pierre Louis 👍🏼
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15 septembre 2024
10,0
The cold soup with melon was an excellent start. Next I had the cod, followed by the souffle, both excellent. My son gave the mint sorbet with berry pastry two big thumbs up!
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12 septembre 2024
10,0
Slow service, the dishes come one after the other much too quickly even if the service is correct. We didn't really enjoy it, although we are used to gourmet restaurants and relaxation was not in order. It started pretty well but the dishes gradually declined despite the beautiful presentation. The combination of flavors was original but extremely salty or much too sweet to the point of completely masking the duck, what a shame. There was a serious problem with the salt and sugar balance. Perhaps it is good to review this so as not to distort the raw material of the dish. On the other hand, the pear soufflé was subtle and very good. Too bad for the rest we were disappointed with the service offered such as offering us a cod fillet and serving us desalinated cod. It would have been good to notify us at the time of ordering.
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03 septembre 2024
6,0
A great stopover in this inn with a lot of charm. We had room number 3 which has a beautiful terrace where you can admire the surroundings. Caring, pleasant and smiling staff. What can we say about the succulent breakfast with local products, pastries served hot, and all served on elegant tableware. We don't hesitate to book at the Auberge du Cellier
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06 août 2024
10,0
Worth a detour. This restaurant surprises every time. Great food, creatively presented at a decent price.
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06 août 2024
10,0

Comment arriver au restaurant

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