Remerciements à toute l'équipe de cet Établissement. Arrivés à une heure tardive, nous avons été bien accueillis, la cuisine est excellente, en particulier l'escalope de foie gras chaud et tout cela sur fond musical que nous avons apprécié (Brassens Ferrat etc..) Par conséquent, nous recommandons sans hésitation. Réservation recommandée néanmoins.
Small country restaurant as we like them. Cooking with fresh produce and its famous Wednesday calf's head! Warm welcome but it is best to book. Pleasant setting, installed in place of the old school with decoration respectful of its history. Very good value for money
We came there on Friday June 14, 2024, a small village restaurant with a warm welcome, simple and excellent cuisine, we had all the flavors on our plate, what more could you ask for... We loved the decor 😉 it reminded us of our childhood in the countryside 😁thank you for your welcome and for your cooking, Corinne and Serge
En semaine, menu imbattable en qualité, cuisine prix avec un service souriant et efficace. A recommander.
Reservé également comme traiteur pour 80 convives, la satisfaction est totale. Menu respecté et cuisine au top. Que des félicitations pour le choix. On va réserver au plus tôt pour l'année prochaine. Bravo et merci.
Weekday lunch on a Tuesday in April 2024 meh. Very clean and pleasant place. Waitress meh. Food good but cold. I think during the summer season it's different.