Brasserie Kennedy sur Perpignan

7,6

Basé sur 118 avis trouvés sur 3 webs


tendance

76
De 469
à Perpignan
34
De 145
de cuisine Française à Perpignan

Les clients commentent vos plats de...

simple

Note et avis

A small, unpretentious brasserie with fresh products, a menu that is not extensive, but a guarantee of freshness. I recommend especially during this period on the terrace.
Plus de commentaires
dans Google
.
11 septembre 2024
10,0
Une adresse à recommander de l'entrée au dessert. Le personnel est très accueillant et très sympathique . L'accueil est chaleureux et professionnel. Rapport qualité/prix imbattables. Tout est fait maison. Je vous le recommande.
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
11 août 2024
10,0
Brasserie atmosphere, friendly service
Plus de commentaires
dans Google
.
10 août 2024
10,0
Nice boss, very pleasant cuisine.
Plus de commentaires
dans Google
.
20 juin 2024
10,0
Boss is attentive and pleasant. Fair value for money. Fast service
Plus de commentaires
dans Google
.
28 mai 2024
8,0
I stopped by chance for lunch in this brasserie, and even though it was close to the end of service, I congratulate the team and the boss for their attention and kindness. Likewise, the dish ordered was tasty, you can see that everything is prepared with fresh produce. I highly recommend this brewery
Plus de commentaires
dans Google
.
20 mai 2024
10,0
Very good experience, home cooked food, Fresh product, friendly service.
Plus de commentaires
dans Google
.
14 mai 2024
10,0
Super accueil du patron, on reconnaît aussitôt le professionnalisme, À l écoute du client et surtout du sens d arriver malgré la salle pleine Cuisine maison au petit soins À recommander Et on reviendra
Plus de commentaires
dans TripAdvisor
.
23 avril 2024
10,0

Restaurants similaires à Perpignan

7,6
55
Avis

Chez Angus

30/08/2024: Delicious little cream pastries that are incredibly addictive
25/08/2024: Great discovery of this specialty! I agree, it’s delicious 👌🏼
7,6
261
Avis

La Passerelle

01/08/2024: De l'art en cuisine - Rien à ajouter, et on se demande qui et comment se décident les attributions des étoiles chez Michelin. Parce que ce restaurant mériterait amplement sa première. C'est original, travaillé, servi avec talent, et c'est excellent.
06/07/2024: Marie-Eglantine Delcher is undoubtedly a specialist in fish which she prepares with love and patience. We loved this succession of fish with sometimes unknown names, sometimes smoked, sometimes swimming in a Japanese-inspired broth, sometimes prepared with chanterelles. We had a great time, not to mention the apricot dessert which was a real treat. The head waiter is cordial and very professional and the chef welcomed us warmly. Philippe and Marie Neige

Comment arriver au restaurant

Su navegador no esta funcionalidad