Great time had today.
An involved chef who really loves what he does.
A restaurant run by just one person! Huge ! Unfailing motivation.
Traditional cuisine with fresh produce. All homemade.
Open only at lunchtime during the week and seeing the work alone we understand why.
A very good chef and an impressive character.
Homemade local cuisine. Don't hesitate, it's worth it.
Given the situation where companies of this size are hit with employer charges plus the cost of charges such as water, electricity and gas increase exponentially, the boss was forced to part with all his staff .
He takes care of everything on his own and without any problems.
Don't forget to book in advance to be sure you will be taken care of, especially if there are more than two of you.
Un accueil chaleureux et aux petits soins.
Une cuisine de qualité avec de bons produits du terroir. Un rapport qualité prix parfait 19 € l entrée plat et dessert du jour...et en plus il y a du choix....que dure de plus.... régalez vous... Le chef est tout seul et fait tout lui même....chapeau Monsieur ...un monsieur qui aime son métier et les gens.
Si vous voulez manger des plats locaux et de qualité, vous êtes à la bonne adresse. La déco est simple et rustique mais vous payez ce quil y a dans votre assiette. Le chef s'occupe de tout (accueil, service et cuisine) avec le sourire et de la générosité dans les plats.
Ici vous êtes là pour la cuisine et pas pour le cadre.
A recommander !