Very good restaurant in an unusual room, a little noisy. Food and staff very good.
Plus de commentaires
dans Google
Laurent Berteault
.
13 septembre 2024
8,0
Very good table, we had a lot of difficulty choosing between the 4 starters, 4 main courses and the 4 desserts. Everything was very tempting.
Excellent cuisine, quality products, impeccable service and the decor is very neat. The very pleasant atmosphere to accompany the tasting. I recommend 200%! We will come back very soon. Congratulations to the chief and his brigade.
Plus de commentaires
dans Google
Flo Gomez
.
25 août 2024
10,0
Pretty little vaulted restaurant with a small closed terrace at lunchtime. The cuisine is good but be careful with the starters the main element is not very present (lobster, sea bass carpaccio), the tastes, cooking and seasonings are controlled but watch out for the hair!!!. The soft chocolate is excellent.
Plus de commentaires
dans Google
Thierry Tempier
.
24 août 2024
8,0
Very nice discovery, simple but pleasant service. Superb vaulted room. Tasty dishes. To do again.
Plus de commentaires
dans Google
Estelle BERTEAULT
.
24 août 2024
10,0
The cuisine is truly excellent and refined. One of the best restaurants in the area.
Plus de commentaires
dans Google
André Lucien
.
19 août 2024
10,0
Very good cuisine with a very pleasant stone setting. The apricot foie gras is delicious, as is the piece of beef (incredibly tender)! The red fruit millefeuille ends the meal very well. The servers are pleasant and know how to be discreet.
You can go there with your eyes closed!
Plus de commentaires
dans Google
Florine Pellisson
.
19 août 2024
10,0
What a disappointment!
The staff at Rabelais don't know how to smile!
First of all, we were disappointed by the welcome and also by the setting of the courtyard.
We expected value for money to match the reputation of this restaurant. The price is exorbitant considering the contents of the plates!
The place is historic, the room is magnificent, but on the other hand, the courtyard lacks decoration. It is austere, sad, and the walls really deserve a good high-pressure cleaning! The lighting was ambient, but not sufficient for eating. It was extremely embarrassing for us.
The quality of the food was there, but did not at all justify the price, especially since the FOIE GRAS terrine was RECONSTITUTED!!!
Unthinkable for me who come from the South West!
I move on to the rest of the menu, which only confirmed our first
impression !
No desire to come back!
We do not recommend at all,
this restaurant!
Plus de commentaires
dans Google
Marlene Massiera
.
15 août 2024
6,0
Great meal thank you
Great experience we will come back
Plus de commentaires
dans Google
Isabelle Gallardo
.
09 août 2024
10,0
Voilà 3 fois que nous mangeons dans cet ancien moulin à blé et nous n’avons vraiment rien à redire sur cet établissement si ce n’est une carte diversifiée et un personnel agréable.
La cuisine est raffinée avec des accords plus que parfait.
Les conseils de la patronne sont plus qu’honorables puisque lors de mon passage le vin choisi n’étant pas au frais elle m’a proposé un maçon qui était au réfrigérateur et 10€ moins cher, c’est assez rare pour être souligné.
Le cadre de l’intérieur est simple mais authentique, quelques paravents mériteraient d’être mis en place afin d’offrir des espaces « privatifs », l’extérieur a une superbe terrasse où il fait bon dîner.
Nous sommes heureux d’avoir cet établissement près de chez nous et nous y retournerons sans hésiter.
Jacques D
.
05 août 2024
10,0
D'abord le cadre : des voûtes invitant à l'intime, ensuite l'accueil très arrangeant et chaleureux enfin le menu (celui à 37€) qui allie le beau et le bon depuis l'entrée jusqu'au dessert. De bons conseils pour le vin... Tous les ingrédients pour une soirée en couple réussie et mémorable. La lecture de certains commentaires anciens a pu nous faire hésiter, nous n'avons rien vu/vécu qui ait pu nous les justifier. Nous reviendrons si possible et recommandons ce lieu sans aucune réserve !
Rebi Jacob
.
06 mai 2024
10,0