Beautiful view of Allauch, the chef is very friendly and takes everyone's allergies into account. The prices are not excessive given the quality of the dishes (homemade with good products) so there is good value for money. The quantities are correct and we ate very well! I would just suggest if I may that there is a scoop of ice cream or whipped cream to accompany the chocolate fondant but it was still very good! In summary, it's a good place if you want to eat good homemade dishes that aren't very excessive.
Plus de commentaires
dans Google
_oc svt_
.
24 août 2024
10,0
I have lived in the area for more than 10 years and we discovered this restaurant and its owner Julie who welcomed us wonderfully into her establishment!
To begin, she accompanies us to our table, on the terrace with a magnificent panoramic view of the hills of Allauch and Plan de Cuques at sunset as a bonus!!
2 bottles of water as a welcome: 1 still and 1 sparkling!
A reduced menu which sounds like a guarantee of freshness that we were able to verify and confirm.
We chose a charcuterie board, the duck breast, glazed vegetables and honey sauce, the baked Saint Marcellin, it was delicious, all accompanied by a white Coteau d'Aix, the lemon mousse is very tasty .
The dishes are prepared with local products and that’s all the more appreciated!
A great time spent, a great discovery to be repeated without delay!
Plus de commentaires
dans Google
Fabrice HENRY
.
12 août 2024
10,0
Narrow table for 2 people with a magnificent view of Plan de Cuques. The chocolate fondant without ice cream or custard was very dry. Given the reviews I expected better
.
Plus de commentaires
dans Google
jean-louis d'acorsi
.
21 juillet 2024
6,0
A place like there are few these days! Julie, on all fronts to perfection, leads the boat brilliantly! I really recommend (and the terrace is just a little corner of paradise)
Plus de commentaires
dans Google
F. R.
.
07 juillet 2024
10,0
Warm and dynamic welcome. Very pleasant mezzanine room and sunset terrace. Excellent cuisine and very well presented dishes.
Plus de commentaires
dans Google
Laurent Roux
.
25 mai 2024
10,0
Great restaurant, great welcome and very good food. All the ingredients come together to have a great time.
Plus de commentaires
dans Google
Nathalie Lefevre
.
17 mai 2024
10,0
Everything is homemade, quality and quality are there.
The products are fresh and very well cooked, I recommend 1000%
Plus de commentaires
dans Google
laura delcamp
.
11 mai 2024
10,0
The taste and quantity are there, the owner is the cook, the waitress, the receptionist, she does the setting up and clearing up. Honestly hats off for entirely homemade cooking (even the legs are homemade), I recommend
Plus de commentaires
dans Google
Yohan Pauly
.
11 mai 2024
10,0
A very friendly place, delicious cuisine, Enrica is at the top, efficient, pleasant, a place to recommend. A group of 6 Hauts Savoyards, May 4, 2024
Plus de commentaires
dans Google
Denise
.
11 mai 2024
10,0
Notre cuisinière en Chef, Martine, nous dit, je viens de voir un reportage, sur France 3, de la jeune Cheffe Julie, en son restaurant, d’Allauch, avec une recette de sa grand-mère, le risotto aux poireaux. Nous décidons de répondre à cette proposition de dégustation, dans son établissement, mais, avec rendez-vous. Arrivés, au 8 rue des Moulins, nous découvrons, dans une belle ruelle, du coeur, de ce village provençal, un restaurant - Les Saveurs d’Enrica -, avec une vue panoramique, depuis sa terrasse-mezzanine, sur la vallée, et non loin des 2 magnifiques moulins restaurés. Un petit parking est à proximité, mais le restaurant n’est pas accessible aux PMR. Nous sommes reçus par la Cheffe, Julie Giorla, qui n’est autre que l’ancien second de cuisine, de ce restaurant, anciennement nommé, Le Toqué du Vin, et qui en a repris les rênes, depuis 6 ans. Elle nous confirme sa recette, télévisuelle, du risotto aux poireaux, mais avec du riz rond Arborio, de gros poireaux provenant de l’épicerie locale, et surtout pas de rajout de crème, mais du fromage fondant, comme le parmesan ou le pecorino. Un accueil chaleureux pour une cuisine traditionnelle, mais raffinée, aux pointes de saveurs italiennes et provençales et un service très intentionné. 2 salles, climatisées, pouvant recevoir de l’évènementiel, et des groupes de 25 personnes. En intérieur, 35 couverts et en terrasse, 18 couverts. Une vue panoramique et une assiette délicieuse. Félicitations.
ClubEpicuriste
.
29 mars 2024
10,0