What a pleasure, perfect welcome, very nice setting for a small lunch, excellent pineau and marinière mussels, new potatoes with fleur de sel and a glass of white wine 15 euros, copious and very good, we will certainly come back from Saintes for a evening meal to try the menu. Pleasant discovery I recommend 200%
Plus de commentaires
dans Google
Milka Nala
.
29 août 2024
10,0
We came on the evening of the chef's birthday to celebrate my 40th birthday!
We had a great time, everything was delicious, my daughter Gaïa tasted each of the dishes and found them all delicious.
A real treat. Don't hesitate, go ahead and form your opinion!
Gaïa, mom, dad, my 2 grandmas and my grandpa
Plus de commentaires
dans Google
Eva Byleth
.
20 août 2024
10,0
Very nice meal, despite some inconveniences due to somewhat inexperienced staff...
Gravlax, a delight as well as tatiqui and pulled beef.
To do again without worry and we recommend it
Plus de commentaires
dans Google
Elisabeth Gomer
.
19 août 2024
10,0
Embarcadero for the island of Aix
Plus de commentaires
dans Google
Alun Matou
.
14 août 2024
8,0
Embarcadero for the island of Aix en Charente
Plus de commentaires
dans Google
Alain Durafour
.
12 août 2024
8,0
The only thing
The table was not even set, we had to ask for it several times to get the cutlery, I want to understand that there was a lack of staff except when we reserve a table, I think you must be placed when the customer arrives, the show was very good with a good atmosphere
Plus de commentaires
dans Google
Marie Francoise Texier
.
11 août 2024
6,0
A good restaurant with a beautiful terrace overlooking the Charente estuary. The menu is a little expensive but the food is very good and of high quality.
Plus de commentaires
dans Google
Celine M M
.
10 août 2024
8,0
We arrived around 1 p.m. and, even a little late, the welcome was very courteous, the service warm and attentive. We hesitated between the terrace overlooking the Charente and the peaceful landscape of the marsh, and the room; bright and refined, it allowed us to enjoy the idyllic setting without wind. We enjoyed a “Mussels with pineau, fries and a glass of white wine” formula for €15. The best mussels I have ever tasted! Full, reasonable size and the pineau sauce... creamy and well reduced: a delight. The casserole was very hearty, served with hot fleur de sel fries.
On your return from the island of Aix, on a bike ride towards the Soubise ferryman or during your stay in Port-des-barques, I highly recommend this haven of local gastronomy, it is worth the detour!
Plus de commentaires
dans Google
Joëlle Vinciguerra
.
05 août 2024
10,0
Un restaurant découvert par hasard où nous sommes retournées trois fois sur notre séjour .
Tous les ingrédients pour passer un bon moment sont présents : accueil et service impeccables ; une proposition de menu avec des produits frais locaux ; une qualité et une belle présentation des plats et cerise sur le gâteau : un endroit au calme avec vue exceptionnelle !
À recommander +++++++++
dode_9
.
27 juillet 2024
10,0
Très bon accueil.
Un serveur aux petits soins pour notre petite fille de 4 ans.
Celle-ci a bien apprécié les petits cousins pour la rehausser, les frites maison ainsi que l’escalope de poulet préparée et tranchée avec soin pour elle.
Le menu du jour était excellent.
Le tartare de bar et l’association mangue passion était un pur délice et que dire du tataki de bœuf
Bref, une cuisine est raffinée et surtout tout est fait maison.
Nous recommandons donc cet établissement.
patfan95
.
14 juillet 2024
10,0