Excellent dinner with friends in this beautiful establishment.
Fish is featured on the menu and magnified on the plate.
Small room which provides a good atmosphere, the team is smiling and very professional.
Obviously, see you soon.
Plus de commentaires
dans Google
Franck Lalande
.
27 octobre 2024
10,0
Superb dinner at 14 Avenue! The staff are attentive and very friendly. The cuisine is sophisticated and full of flavors from start to finish. The quality of the products is remarkable. The tuna tartare and the Kouign-amann were exceptional.
And the place is warm! I recommend 100% ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Plus de commentaires
dans Google
Pauline Monnier
.
26 septembre 2024
10,0
Very good food and very pleasant welcome! I recommend the chocolate treat dessert 👍
Plus de commentaires
dans Google
Laurence Buck
.
13 septembre 2024
10,0
Very good restaurant!
Just perfect foie gras and leg of monkfish with chorizo very well cooked and accompanied by a good mashed potato with olive oil.
Fresh and well-cooked products.
Very good desserts also, even if for me the kouign aman was a little too sweet....
We will come back with pleasure!
Plus de commentaires
dans Google
Valerie Roblet
.
03 septembre 2024
10,0
Excellent meal from start to finish. The staff is friendly. The quality of the cuisine is divine. Thank you so much.
Plus de commentaires
dans Google
Rina SK
.
02 septembre 2024
10,0
Very good food and pleasant service
Just one downside, I had reserved a table near the window which we did not get...
Plus de commentaires
dans Google
Edith Lucas
.
30 août 2024
8,0
Clients de l’ancienne équipe, nous avons retrouvé le chemin du 14 avenue. Et nous avons eu raison de le faire. Accueil et service professionnels . Belles portions de poissons parfaitement travaillés et cuisinés accompagnés de sauces inventives. Une lotte parfaite, un maigre délicieux et un thon parfait.
Les desserts sont aussi joliment présentés et sans chichis superflus.
Alliance réussie de la tradition et de la modernité.
Belle soirée Bauloise
Martial B
.
23 août 2024
10,0
Le « 14 Avenue »est incontournable à La Baule. Ouvert en 2007 par « Claudine » repris par « Céline Drion » en 2021, ce Palais du poisson fait les déjeuners et les dîners de ceux qui l’ayant découvert y reviennent systématiquement.
Le Chef actuel : Antoine Le Moal régale les résidents Baulois et les vacanciers.
Arthur, l’homme orchestre les connaît tous ,sait quelle table vous avez eu lors de votre dernière venue , veille et surveille le « service » un vrai ballet de plats tels que commandés et notés par Céline.
Poissons, coquillages, cette fois ce fût : huîtres, gigot de lotte a s’en lécher les babines et ….au dessert, entre autres un Kouing Aman chaud,sauce caramel pour finir en apothéose une « Tuerie » !
A votre tour : « Bon déjeuner ou Bon Dîner »assurés .
ASD27
.
19 août 2024
10,0
ottima la qualità del pesce in offerta
Giuseppe
.
08 août 2024
10,0
Fresh fish, beautifully prepared, in an elegant unpretentious style
Carol
.
26 juin 2024
10,0