A restaurant that cooks, that is to say with fresh produce, we feel the desire to please the customer and that's good.
A wine list which has been selected and at very reasonable prices, there is good overall cohesion, go and have a good time there
In a charming setting, one lunchtime we discovered a small, friendly team. Throughout this moment of sharing, we traveled tastefully. The 20 euro menu had its effect, balanced and refined. We started with a delicious velouté with autumnal flavors and ended with a fruity tart featuring the star fruit in its simplest form.
Let's not forget our charming hostess, welcomed with a big smile, rewarded with a note of humor under the rainy sky of our orange season.
The chic and trendy setting of a starred restaurant features a fine team.
We highly recommend it.
À lire certains commentaires élogieux, je dois conclure : irrégulier. Métier difficile où la constance dans la qualité compte autant que la qualité.
Pour nous, un dimanche midi en famille à 4, décevant, malgré un accueil et un service particulièrement agréables.
Une tranche de foie gras, une seule, pas trop épaisse, plutôt bonne. Rien qui donne d'emblée l'idée de générosité.
Bon ris de veau, avec une purée à la truffe qui arrive juste tiède. Les trois autres ont pris les filets de perche, nettement trop cuits. Un seul sur trois a pu terminer son assiette dans ces conditions. Les frites ne sont pas croustillantes mais goûteuses et agréables à manger.
Desserts corrects.
En résumé, plusieurs ratés et rien dans le reste qui provoque une émotion particulière. Clairement trop cher pour ce que c'est, à mon avis.