Extraordinary cuisine from starter to dessert.
Plus de commentaires
dans Google
Christophe Viaud
.
20 août 2024
10,0
Big crush on this establishment 🥰
Welcome, service, presentation and impeccable flavors 👌
Great know-how, a step not to be missed.
Bravo & Thank you
Plus de commentaires
dans Google
Larate Sarah
.
16 août 2024
10,0
at the top… a very nice re-discovery…
Plus de commentaires
dans Google
Didier Faivre
.
16 août 2024
10,0
I come here from time to time from far away (German Switzerland) to be “treated” well. Today returning from a tour in France. The owner, who is also an excellent sommelier, welcomed me as always with a lovely, charming and natural smile. Also the two very nice and professional "waitresses". The dishes were exquisite, well prepared. And the chef has also slightly expanded the choice of dishes on his menu. A very good experience as for years. Well done !
Plus de commentaires
dans Google
Alessandro
.
14 août 2024
10,0
Just excellent!!!!
We stopped by by chance, and it was one of the best restaurants in a while.
The service is super friendly, the dishes exquisite. I never imagined you could make a tomato carapaccio so unique. A great discovery, we definitely booked for our return from vacation. It's more than worth the detour!!
Plus de commentaires
dans Google
Maelyne Sébal
.
11 août 2024
10,0
Absolutely delicious! The char tartare with lemon sorbet… killer! Great service, lovely smiles…
Marinated peach and elderberry ice cream dessert. A very large table, worthy of the best chefs. The lunch break was great
Plus de commentaires
dans Google
Michele Sebal
.
11 août 2024
10,0
On our way to Italy, we stopped, to our delight, at this establishment. On our return, we decided to return there as the welcome, the service and the quality were there. I highly recommend!!
Plus de commentaires
dans Google
Pierre MORANCAIS
.
10 août 2024
10,0
Charming welcome, extraordinary dish: refined cuisine, we recommend the tomato carpaccio, wine by the glass recommended with each dish, a real treat.
Plus de commentaires
dans Google
Christophe BONNET
.
07 août 2024
10,0
L'heure commençait à être tardive. Nous nous sommes donc arrêtés dans ce restaurant qui, de l'extérieur, ne payait pas de mine. Et nous avons bien fait !
Après un accueil sympathique, dans une belle salle, nous avons pu savourer les plats délicieux préparés par le chef, avec des vins locaux très bien choisis par la personne qui nous servait. Un véritable régal.
Si nous avons l'occasion de revenir dans le Haut-Doubs, aucun doute nous reviendrons dans ce restaurant.
Silène P
.
30 juin 2024
10,0
Le hasard (ou le destin ?) nous a amené dans cette auberge … nous avons découvert des plats très fins, de saisons, originaux, avec des cuissons parfaites et des saveurs extraordinaires… et les enfants ne sont pas en reste puisqu’ils ont accès à tous les plats en demi-portion … parfait pour les familles adeptes de qualité et de découvertes gustatives et preuve que le chef prend soin de ses convives !