Table découverte au détour d un voyage en Buget.
Plats élégants, bien elaborés et surprenants.
Surprenant comme la note qui fait part (trop) belle aux boissons servies par le chef de rang ou sommelier.
Notre erreur, ne pas avoir demandé le prix des liquides proposées...
Finalement, cette dernière note semble mettre plus en avant les vins que le travail proposé par le chef dans ce joli cadre, à reflechir
Nancy
.
05 septembre 2024
6,0
Everything was perfect The courteous welcome magical cuisine extraordinary wines Thanks again
Plus de commentaires
dans Google
Pierre Velon
.
04 septembre 2024
10,0
Very good in taste and smell, shame no presentation of the plates. very excessive price for the service.
Plus de commentaires
dans Google
Steph
.
23 août 2024
10,0
Honestly, it’s written on our heads that we are not used to this kind of place. We are a young couple who wanted to get a little out of the ordinary. Initially we were very satisfied, the waiter was able to manage two young people who don't know much about the codes of these places.
As for the choice of menus, I strongly advise against this restaurant if you are not a wine lover. As much as the wine and food pairings were very very interesting, the menu with non-alcoholic drink pairing only offered bizarre cocktails acceptable under the guise of originality, unfortunately too original for us.
The highlight of the lunch was when the staff started tidying up the restaurant, vacuuming and yelling at each other even though we weren't even at the cheese (It must have been 2:30 p.m.). All I'm left with is the painful feeling that this wouldn't have happened if we were regular customers of this kind of place.
For this rating, obviously the dishes are delicious, but given the price and expectations, we feel obliged to judge this type of place harshly.
Plus de commentaires
dans Google
Emmanuelle Fayette
.
16 août 2024
6,0
Refined and inspired cuisine. A creative chef who comes to present his dishes. A beautiful person without a doubt. We had a lunch that was a delight for the taste buds and the eyes. A place to discover if you appreciate creative and local cuisine in an original and friendly place. THANKS
Plus de commentaires
dans Google
Veronique Lutz
.
04 août 2024
10,0
Very good lunch, superb appetizer (trout) and starter (egg and beetroot). For the dish, slight overcooking of the otherwise superbly seasoned fish, the vegetable garnish of the dish could have been a little more generous. Good dessert and very interesting sweet treat with spicy coffee.
Plus de commentaires
dans Google
Alain Symkens
.
02 août 2024
8,0
A bit divided between original, local and well-thought-out cuisine and a sometimes “special” chef (words or attitudes that are unexpected for a Michelin-starred restaurant).
Very nice, fairly local cellar.
I recommend the cheese plate. Stunning.
Small room.
Plus de commentaires
dans Google
guillaume lafont
.
24 juillet 2024
8,0
Plates as beautiful as they are delicious, enhanced with floral and herbaceous notes. Drink pairings, with and without alcohol, go very well with the dishes. A great discovery!
Plus de commentaires
dans Google
Cécile Candy
.
24 juillet 2024
10,0
A very good moment of gastronomy, pleasant and smiling staff, I recommend
Plus de commentaires
dans Google
Patricia Gritti
.
15 juillet 2024
10,0
C'est la deuxième fois que nous allons manger à l'Auberge de l'Abbaye (en mars 2023 la première fois). Comme la dernière fois nous n'avons pas été déçu de notre choix !
Depuis l'accueil jusqu'au repas tout est irréprochable.
Nous avons pris le menu intitulé ''Verticale sacrée'' avec l'accord ''Mets et vins''.
Chaque plat et chaque accord vins est accompagné d'une description par le Chef ou son second. Le premier plaisir lors de l'arrivée des différents plats est olfactif ! On retrouve les saveurs annoncées, c'est un plaisir pour les papilles mais également un régal pour les yeux. Et surtout n'hésitez pas à finir le repas avec un café aux épices..!
C'est un restaurant qui vaut le détour si vous passez dans la région !
Jean Pierre B
.
22 juin 2024
10,0