Auberge du 12ème Siècle sur Sache

9,0

Basé sur 427 avis trouvés sur 7 webs


8.6
9.1
8.9
10.0

tendance

1
De 3
à Sache

Les clients commentent vos plats de...

foie cafe parfait creme crevettes poisson beau sorbet passer doit flan saumon poire cuit queue

Note et avis

Probably one of our best meals. Frightened by the Balzac menu (5 courses) we settled for the discovery menu, starter and dessert dishes... But what a pleasure, appetizers full of flavors, a duck carpaccio with so many different tastes, white tuna cooked just like it the must, a delicious strawberry dessert. Fast service by two young women who were very courteous and described perfectly what we were going to taste. The chef came to serve us an incredible appetizer. We will definitely come back to treat ourselves to the 5-course menu! We recommend this restaurant.
Plus de commentaires
dans Google
.
30 août 2024
10,0
Thank you for this beautiful gastronomic evening with seasonal food pairings and more than surprising local wines. Congratulations to the hostel team...
Plus de commentaires
dans Google
.
29 août 2024
10,0
Very nice address in a sublime setting! However, even if the cuisine was of very high quality, I found a certain timidity in the proposals. There was no wow! Very good quality service, the entire team extremely pleasant and kind! Well done to all of you!
Plus de commentaires
dans Google
.
26 août 2024
8,0
Very good time. Delicious dishes. Neat presentation work. Charming staff
Plus de commentaires
dans Google
.
17 août 2024
10,0
A remarkable lunch! Both by the accuracy of the dishes and by the quality of the service! Very attentive staff. All in a calm and warm setting! A real treat
Plus de commentaires
dans Google
.
08 août 2024
10,0
I discovered this restaurant 8 years ago under the previous owner. The new hosts offer a different concept but just as qualitative. The team is very accommodating and allowed me to fully enjoy this moment by paying particular attention to my dietary restrictions. Despite its star, the 12th century inn remains an accessible gourmet restaurant. While passing through Touraine, I will not fail to return there.
Plus de commentaires
dans Google
.
06 août 2024
10,0
Great food, and great ambiance. Not as expensive as I’d have thought.
Plus de commentaires
dans Google
.
04 août 2024
10,0
We had lunch there in 2011, everything was perfect, excellent restaurant at the time it may not have been the current chef, but it was delicious from start to finish of the meal. Perfection for me. The perfect service. We have very good memories of the 12th century inn. We are no longer in Touraine but occasionally if we pass through Sache we will come back there for lunch.
Plus de commentaires
dans Google
.
03 août 2024
10,0
Impeccable service, delicious dishes, extraordinary wines, a great time and a real treat 😃
Plus de commentaires
dans Google
.
03 août 2024
10,0
Perfect food, service and welcome
Plus de commentaires
dans Google
.
31 juillet 2024
10,0

Restaurants similaires à Sache

8,0
83
Avis

L'auberge du XIIe siecle

20/09/2024: si vous avez un portefeuille bien garni ,vous pouvez venir ici on ne choisit pas ses plats mais c'est bon , le vin est cher ,le service efficace ,le calme total ..Les serveurs ne sont pas trés aimables .On n'y reviendra pas!
13/08/2024: Bon accueil , cadre sympa et des plats délicieux !! Accord mets/vins parfait et très bien expliqué On reviendra on s’est vraiment régalés !
8,0
300
Avis

Auberge du 12eme Siecle

04/10/2024: Si le restaurant porte l’enseigne Auberge du douzième siècle, et l’un de ses menus a été nommé Balzac, c’est bien une cuisine du 21 ème siècle que propose le chef Kevin Gardien dans une salle chaleureuse, à la fois rustique et moderne. Cuisine de terroir essentiellement, cuisine de saison, alliance subtile de textures dans des assiettes magnifiquement dressées. Sachez le, à Saché le grand romancier de la Comédie humaine serait sans doute très honoré de voir son nom associé à des plats divins comme cette truite de Langeais courges et beurre blanc au safran de Cheillé, ce lapin de chez Gabriel Simons et sauce dans l’esprit d’une paëlla ou encore cette poire de Thilouze, miel, sarrazin, le tout accompagné d’un superbe chinon blanc du Domaine Paget à Rivarennes ! Accueil, service, conseils de la sommelière, ambiance de la salle, festival de saveurs… un pur moment de bonheur !
20/07/2024: Un excellent moment de gastronomie: tout est en qualité, de l'accueil au départ. Menu recherché, mets de qualité, présentation originale... On se laisse aller dans l'exceptionnel.

Comment arriver au restaurant

Su navegador no esta funcionalidad