The best restaurant 1 hour from Toulouse. Always excellent. Downside lack of zero sulphite natural wines
Plus de commentaires
dans Google
Gilles Hourquet
.
30 août 2024
10,0
A simply magical evening! What talent, what creativity. On the terrace, under the catalpas, the cuisine of Benjamin Toursel, the welcome and advice of Agathe, what else!!!!
Plus de commentaires
dans Google
emma ting
.
21 août 2024
10,0
The place is charming like the whole of this very pretty village. We dined outside. Attentive staff. Committed and original cuisine. The service is done at a very pleasant pace: no excessive waiting between dishes. Adapted quantities sufficient to enjoy the tasting without it being excessive. Special mention for the very successful food and wine pairing.
Plus de commentaires
dans Google
Hervé Lobbes
.
17 août 2024
10,0
A force de venir en pèlerinage annuel au Prieuré, on pourrait imaginer ne plus être étonné par la créativité et le talent du chef Toursel.
C’est pourtant tout le contraire et la magie opère encore et encore. Si les amuses bouches (tartare de crevettes ou pain soufflé) donnent déjà le ton, le menu confirme ce qu’on savait déjà : fraîcheur, saveurs, inventivité, audace et savoir faire cohabitent dans un mariage parfait. La courgette déclinée en plusieurs formes, le thon à la manière d’un sashimi aux condiments, l’aubergine rôtie ou encore l’abricot « poché/glacé » sont autant de variations autour du thème du plaisir !
Un énorme bravo pour ces petits miracles à ce chef d’orchestre aux accords parfaits et à tout le personnel. Agathe, en bras droit (et gauche) officie toujours avec tact, enthousiasme et professionnalisme, conseillant parfaitement les accord mets et vins et coordonnant avec précision une bien sympathique équipe de service.
Hâte de revenir l’année prochaine pour recevoir une nouvelle « bénédiction ».
olivier62
.
11 août 2024
10,0
Fantastic food. Very interesting and unusual but clever flavour combinations. Charming service. The hostess was very professional in her wine recommendations and forgiving of our imperfect French, but respectful of our attempts to not revert to English. A beautiful garden seating area, and we would highly recommend to anyone looking for a delightful dining experience.
Plus de commentaires
dans Google
Kate Butcher
.
28 juillet 2024
10,0
A magnificent setting on the terrace completes a delicate warm welcome
The dishes arrive presented by the staff, a visual and gustatory treat, a mixture of flavors that enhances the dishes
For each dish a nice little word from the servers
Thank you to the whole team for these delicious moments
Plus de commentaires
dans Google
Danielle CHAPUIS
.
13 juillet 2024
10,0
A showcase of flavors. In an almost millennial setting, the inn team will take you on a journey of spices, citrus fruits and dishes, each more refined than the last. A delight
Plus de commentaires
dans Google
Julien Bordin
.
05 juillet 2024
10,0
Very nice place service and very friendly staff I will come back with friends
Plus de commentaires
dans Google
Philippe Llorca
.
03 juillet 2024
10,0
This is the second time that we have come for lunch in this mecca of gastronomy.
In our opinion, it is THE best restaurant in Lot et Garonne.
The flavors and blends of perfumes are perfectly combined...
The smoked eel is a pure marvel... as for the desserts... unforgettable... and icing on the cake the bread is a real gem, congratulations to the whole team in the kitchen and in the dining room, with attentive and attentive service. effective.
We will come back with pleasure...
Plus de commentaires
dans Google
Wladislas MARCINIAK
.
30 juin 2024
10,0
Mérite très largement sa réputation. La création culinaire ne vient pas contrarier le goût. Tout est précis, juste, sublime. Le déjeuner à 47 euros entrée, plat, dessert, un verre de blanc, un café, est délicieux. A faire et à refaire.
TetsuyaHarada
.
27 juin 2024
10,0