Delicious
Very warm and simple
We were re-served in aligot and we were offered a small digestive
Very good Buron
Plus de commentaires
dans Google
Nathalie Bonanno Pourtier
.
14 novembre 2024
10,0
The best of all the aligots I have eaten, the staff is very nice and helpful.
Plus de commentaires
dans Google
Ingrid
.
12 novembre 2024
10,0
Superb place, crazy charm for this buron, the aligot was excellent as well as the sausages and the assortment of desserts. I recommend
Plus de commentaires
dans Google
bonjojo07
.
12 novembre 2024
10,0
Very nice experience, the aligot is exceptional!
Plus de commentaires
dans Google
Rex_iie
.
11 novembre 2024
10,0
Very good authentic food and a good atmosphere
Plus de commentaires
dans Google
Didier Davy
.
23 octobre 2024
8,0
Typical Buron, which has kept the traditional spirit.
Aligot at the top, the steak, possible instead of sausage, is super tender.
Plus de commentaires
dans Google
yannick berthomieu
.
11 octobre 2024
10,0
Magnificent setting, exterior and interior, for a wedding! Aligot-sausage and an excellent pavlova👌
Plus de commentaires
dans Google
Catherine Guillouet
.
09 octobre 2024
10,0
A last minute welcome, totally improvised, masterfully organized
Unexpected atmosphere but in harmony with the place
In addition to the meal which completely satisfied us, the helpfulness and adaptability were far beyond what we could have imagined.
An unusual place and people we would like to meet much more often, the opposite of a reality that we too often tend to complicate
THANKS
Plus de commentaires
dans Google
Christine CARRE
.
05 octobre 2024
10,0
Super moment passé en plein air ! On déguste l'aligot préparé devant nous, il y a même du rab, c'est très convivial et un prix imbattable.
Pascale D.
.
09 août 2024
10,0
Si vous aimer manger dans une ancienne étable "dans son jus", c'est là qu'il faut aller. Grandes tables et vieux bancs de bois. Accueil sympa, service un peu rustique mais efficace.
Vous venez pour manger aligot saucisse 16€50 ou aligot viande d'Aubrac 18€50 rien d'autre.. . Aligot bon, mais manque d'ail et de poivre, saucisse bonne.
En entrée vous pouvez acheter en plus un saucisson très bon , un pot de pâté, ou un tour de saucisse, le tout fourni avec planche à découper et excellent pain.
Pour boire 75 cl de blanc de Pic St Loup à 13€. Café et diverses tartes comprises dans le menu. Tout compris cela vous revient 25€ par personne.
Il y a du monde mais ça va vite. Il est préférable de réserver à l'avance.
Grand parking facile + le long du chemin. Au global bon concept qui change des propositions des burons traditionnels et si l'on accepte le côté assez rustique. Bons produits.
Gilles
.
23 juin 2024
8,0