So where to start…the place, well located at the entrance to the small village of Katzenthal. The restaurant is a pretty cellar with a simplistic but pleasant decor.
The welcome is original to say the least: the waitress (boss I think) who gently gets confused with the cooking...that doesn't really matter, I think.
The menu is simple, but the choice is satisfactory. What we tasted was very good: the tarte flambée as an aperitif was good, the pork cheeks a treat for the taste buds and the munstiflette hearty.
On y était venu il y a plus de 10 ans et rien à redire, on avait très bien mangé...et en août 2024 on y retourne et là grosse déception.... personne à part nous en salle en plein mois d' août...les repas ne sont pas terribles, pas ou trop cuits pour certains aliments....du surgelé à gogo...rien de fait maison... franchement bien déçus par rapport à ce qu on avait connu jadis ..on a appris ensuite qu ils avaient changé de propriétaire...ceci explique celà...c était une bonne adresse mais ça c était avant....
Well located restaurant, the setting is friendly and traditional.
The service is friendly and responsive.
The portions are very generous for good eaters.
The menu focuses on traditional Alsatian cuisine.
Ambiance chaleureuse, très bon accueil et service efficace.
Patronne et serveuse souriantes. Plats copieux (choucroute)et joues de porc au pinot rouge excellentes.