Quite simply the best restaurant of my life. A real culinary journey and a crazy discovery. The desserts were so good that I had a second one and for my snout it was a first and a real delight. The impeccable service, owner and waiter of incredible kindness.
Plus de commentaires
dans Google
Jerome Thoraval
.
13 septembre 2024
10,0
A truly top restaurant, we had a great time, the presentation of the menu is just incredible, the dishes are succulent, the service is superb and remarkably kind.
The dessert was so good that we had 1 each 😅
Plus de commentaires
dans Google
chachou BDN
.
13 septembre 2024
10,0
Great restaurant off the beaten path. The pork snout is highly recommended.
Plus de commentaires
dans Google
Luis Luna
.
07 septembre 2024
10,0
Very good address
Wood-fired meat cooked in front of you
Few places to book in advance
Plus de commentaires
dans Google
denis dupont
.
28 août 2024
10,0
Very nice place that we discovered thanks to these best when it's good. We are from Toulouse and we had booked in advance to be sure of having a place in this small restaurant. Very pleasant rustic decoration with this magnificent fireplace. Very good quality products, when you like pork this is the best place. The cooking and seasoning are perfect. Simple and effective, everything is on the plate, even the children find what they are looking for and are very well received. Address to do with your eyes closed for those who want to eat the territory without fuss but with taste. THANKS
Plus de commentaires
dans Google
Lisa Lagorse
.
25 août 2024
10,0
It's still so good. I recommend the prime rib, if there are 2 or 3 of you on it. Otherwise the filled crepinettes.
Plus de commentaires
dans Google
DaManuell
.
15 août 2024
10,0
Atypical restaurant. Very good experience. Fresh and regional products. The meat is cooked in front of you in the fireplace.
Plus de commentaires
dans Google
Dominique (DomDom)
.
12 août 2024
10,0
Super typical address. Delicious cuisine around pig.
Plus de commentaires
dans Google
Florence B.
.
03 août 2024
10,0
venus apres avoir vu la video d Emanuel Jary , patron glacial , tres bonne cote de boeuf malheureusement tres mal couper par le meme glacial patron , une poigner de sel facon nusret par dessus et bon appetit . pas de jus pas de bearnaise ou aucune sauce . saucisse bonne , groin de cochon farci boudin hyper sec , cailliette boudin seche aussi , terrine tres bonne , salade de lentilles et andouilles bonne , dessert sans aucun interet . le restaurant est petit donc plein tous les jours . tans mieux mais ce nest pas pour moi .
pajero2016
.
29 juillet 2024
6,0
Belle découverte. Carte terroir. Tout est bon dans le cochon, et s'il y a un problème le chef propose de changer de plat ou ne vous le compte pas. la franchise est de rigueur. Nous avons découvert des plats simples mais bons ( salade d'oreilles de porc, groin ou pied de cochon farçis au boudin, piquette et confitures maison ) et que dire de la côte de boeuf fondante et des frites maison.
Corsica1956
.
08 juillet 2024
10,0