A small restaurant which doesn't look like much from the outside, but which surely turns out to be one of the best in Perpignan.
Sophisticated and refined dishes, accompanied by warm service and extremely reasonable prices.
Plus de commentaires
dans Google
Stéphane
.
06 août 2024
10,0
Permanent culinary research, top-notch welcome and advice, sublime cooking of dishes, a delight for the taste buds
It's always a pleasure to go there
Plus de commentaires
dans Google
Nathalie Castres
.
29 juillet 2024
10,0
Very warm welcome, very good cuisine, one of the best restaurants in Perpignan
Plus de commentaires
dans Google
patrick gottfried
.
25 juillet 2024
10,0
We ate very well at La Garriane. We ate a la carte, and all the dishes were very well done. Quality local products, just blends of flavors.
A round of applause to the whole team !
We will come back, without hesitation!
Plus de commentaires
dans Google
Yves Basquet
.
01 juillet 2024
10,0
Excellent restaurant, I highly recommend.
Plus de commentaires
dans Google
David ALSINA
.
19 juin 2024
10,0
Excellent restaurant every time small choice of dishes all very well prepared by the chef in the kitchen the fish is just lightly cooked as it should be with tasty sauces don't hesitate very good value for money
Plus de commentaires
dans Google
Bernard Dagneaux
.
01 juin 2024
10,0
Bright, cosy restaurant offering exceptional, tasty dishes and great service (server speaks English, FYI). It can be a struggle to find great vegetarian food in France - not so at Le Garriane, where freshness and skillful cooking are evidenced by dishes bursting with flavor. It’s a short walk from the train station, so easy to visit if you’re traveling. Do your taste buds a favor and stop by when you’re in Perpignan - you might want to make a reservation as it is deservedly popular.
Plus de commentaires
dans Google
Jeff Bateman (Slimsy)
.
07 mai 2024
10,0
Une cuisine juste, fidèle et de saison - parfaitement maîtrisée. L’entrée est délicieuse, une association chou-fleur (jolie déco) et haddock. Le poulet cuit effectivement à basse température (particulièrement moelleux) est agrémenté d’un écrasé de pomme de terre et de girolles.
Le dessert était agréable aux papilles et discret en puissance de chocolat. Très fin.
Un établissement peu facile d'accès pour stationner, petit, convivial et accueillant. Une adresse à retenir et à re-découvrir...
cathyb
.
22 avril 2024
10,0
Une cuisine de saison parfaitement réalisée. L’entrée était super avec une association chou-fleur et haddock ! Le poulet, pour le plat, était cuit à basse température accompagné d’un écrasé de pomme de terre et de quelques girolles !
Le meilleur était à venir pour le dessert avec le riz au lait, sorbet coco, citron vert et un ananas sûrement cuit dans un caramel vanillé une merveille pour les papilles !
Un établissement très accueillant et une adresse à retenir !
Nello B
.
15 avril 2024
10,0
Excellent food at a reasonable price.
Plus de commentaires
dans Google
Otto Stadelmann
.
10 avril 2024
10,0