The highway had deprived us of this restaurant where we returned with pleasure for the atmosphere of a renovated post house. It was a Saturday lunchtime and the menus were gourmet, no doubt there is a simpler menu during the week. One of us had a menu where the homemade pâté was perfect for two. The fat from the duck confit had undoubtedly been used for exquisite fries and it was therefore a little dry. As far as I am concerned, the sweetbreads were superb in texture and taste. A Plaimont wine at 12 euros per bottle was excellent value for money. A reservation all the same is to know that the behavior of the establishment and the prices make paper napkins unacceptable to me. In the days of the inn in the beautiful photo, the guests tied one square meter napkins around their necks!!! You have to take them out of the cupboards...
We will come back to confirm a favorable judgment
Rentrer dans ce restaurant c'est aller à la rencontre de l'histoire puisque ce sont quatre générations de restaura teurs ( ...trices) qui ont régalé toute une région durant toutes ces dernières années car comme nous l'avons appris, c'est malheureusement les derniers mois de cette activité pour les serviteurs de cette belle table aussi raffinée que gourmande !
Et oui, choc des générations puisqu'en cuisine officie la plus ancienne avec ses 99 printemps et toujours le tablier alors qu'à la table d'à côté de nous, se régalait la plus jeune de nous avec ses 13 ans de découverte culinaire !
Oui, tout à été dit, cette cuisine traditionnelle a régalé des centaines de bigourdans qui y sont passés et c'est avec beaucoup de nostalgie que nous faisons partie des derniers heureux bénéficiaires de cette table remplie de traditions de Bigorre !
C'est vraiment une bien belle page qui se tourne et nous souhaitons tout le bonheur et la santé possible à ceux qui l'ont bien mérité !
Little stopover on the way back from vacation..
Don't trust the front!!!!
A family welcome, dishes of choice and quantity!!!
Everything homemade
Nice step
Thank you it was much better than a triangle sandwich on a highway rest area!!!!
Food was great, price was good (menu and a la carte options) and service was superb!
Tatin au fois gras was impeccable, magret de canard had a great sauce combination (+ french fries were handmade) and jubilee au cerises was the best ice cream-like dessert I had in a while!
Well done to all of you! I hope more people can find this restaurant and enjoy this experience!