Nous venons de vivre un moment exceptionnel qui mêle chaleur tradition mets et cuisine d exception ...
Hé oui 4 a 5 fois par an, le chef Fred Ménager prépare le vol au vent, que dis je, un menu d une richesse et d une subtilité progressive et gustative ...
Je ne vais pas tout dévoiler, un seul conseil, rêver entre amis et vous savourerez un vrai vol au vent dans la tradition
On adore la ferme de la Ruchotte, son équipe, ses propriétaires et son chef
C est un endroit rare et vrai, chaleureux et agréable
Het restaurant ligt buiten het dorp bergop en is een boerderij waar het eten biologisch van eigen land komt. Fred heeft zijn sporen als kok verdient en de volle zaal betekent dat mensen zijn kookkunst waarderen. We maakten kennis met zijn bedrijf via een bekende Franse presentatrice die zich met culinaire kunsten bezig hield. Haar naam was Julie. Het programma was “Les carnets de Julie”.
Het eten ziet er mooi uit, is smaakvol en in goede proporties. Rustig genieten van hun keuken en uiterst vriendelijk personeel. Ook Fred laat zich regelmatig zien om een praatje te maken in een huiskamer ambiance.
An experience of a lifetime!
Of extraordinary delicacy.
The chef really went out of his way to please a friend with allergies. Thank you for this much appreciated attention.
Hope to come back one day 🤞
We booked this property for our 50th wedding anniversary.
We appreciated the sequence of dishes, combining simplicity and sophistication.
We deplored organic pinot noir, even though it's trendy. What is the point of producing a wine that is fragile and cannot age? A little sulphite would have made for a perfect food-wine pairing.
Quite a unique restaurant. The location is a bit remote (be cautious if you use google maps not to take the muddy path on the right when coming from Beaune) and the building doesn't look like a restaurant. Food is gorgeous and wine selection makes it possible to discover interesting producers. Be ready to chat with your neighbors if you seat at the large table.
05/09/2024: L'endroit et idéal pour préparer son voyage en petit train.
Bien accueilli avec le toutou. Personnel attentionné.
Très bonnes viandes et plats copieux.
Vins au verre honnêtes et prix raisonnables.
24/08/2024: 1st time at the restaurant.
Very good food, homemade.
Good wines on offer.
Very good quantity.
Smiling and friendly service.
Take the time, they take it (to please us.)
Full fruit Alpine ice creams, I confirm they are 👍.
Friday August 23 evening: 2 dishes + 2 glasses 3 scoops of whipped ice cream with 2 glasses of wine cost €67.50 for 2 people.
Les offres des meilleurs restaurants dans votre email