Thank you to the whole team for their warm welcome.
Chizo, Santoline, Mertensie, Kimchi and rose oil... What discoveries, explosions of flavors, the chef takes us to discover the potential of his local products by sublimating them. Congratulations and thank you again for this wonderful trip.
Plus de commentaires
dans Google
Samuel Puech
.
22 septembre 2024
10,0
Very mixed opinion because I greatly respect all the work of the brigade but ultimately flat without wow effect.. Raw material too simple for 1 star..
Some errors in the service... In short, I expected better
Magnificent decor with beautiful materials, superb garden and aromatic herbs..
Plus de commentaires
dans Google
Hélène Maquet
.
14 septembre 2024
6,0
The place is superb, the service pleasant and flawless. But unfortunately this is not enough, we are very divided and disappointed. The quality of the dishes is not at all in line with the price of the menus. Apart from a few dishes (special mention for desserts), very classic products and not very original combinations (white ham, sausage, a few mussels, etc...)
Plus de commentaires
dans Google
Emilie Couchard
.
14 septembre 2024
6,0
Invitation received by friends for our union. An exceptional moment, the place is very beautiful and atypical. We had the pleasure of taking the Explorer menu with several meals, several stories at the time of tasting. A very beautiful culinary journey! I recommend +++
Plus de commentaires
dans Google
L.P
.
12 septembre 2024
10,0
Superb location, the light is incredible
High standard table and service
Very professional team
Meal full of surprises and divine
to do again without the natural wines but it was our choice!
Bravo to the hunt for the 2nd star
Plus de commentaires
dans Google
Frédéric BASSET
.
21 août 2024
10,0
Thank you for this superb moment, the flavors, the setting and the service were there!
Plus de commentaires
dans Google
Solène Thibaudeau
.
17 août 2024
10,0
What can I say about the positive things, a magnificent site, a very well appointed room. For service, the team is large and efficient. This is not enough to have a star in the Michelin guide, the culinary experience is unfortunately not up to par with the place. We are trying here to make taste associations that are not always successful with very basic products; it is no longer original to create contrasts. The portions are minimalist, only the very successful desserts are unanimously appreciated. We will come back, I think, because there really is potential in this restaurant. I almost forgot, when we left, we had to manage alone to get our clothes from the dressing room, nothing serious.
Plus de commentaires
dans Google
silvera 1111
.
16 août 2024
6,0
a surprising place, a delicious welcome and an explosion of flavors. What a great discovery!
Plus de commentaires
dans Google
thierry ch
.
14 août 2024
10,0
Restaurant esthétique magnifique personnel charmant professionnel la cuisine ou les saveurs s entrecroisent parfaitement et ressortent séparément dans le palais les assiettes sont gourmandes la table dressée parfaitement avec un couteau superbe le poisson la lotte cuisson parfaite le pigeon cuit basse température une merveille avec l oignons et les foie déshydraté la sauce comme toute les autres sauces sont l œuvres d un grand sauciers le homard est un plat également à 19 sur 20 la deuxième étoiles devrait arriver rapidement les desserts également de très hauts niveaux petit poids framboise un délice absolu sans sucre que des saveurs la pavlova infuser délicieuse pour pouvoir apprécier pleinement ce menu de petite expérience dans d autre établissements étoilées permettront à des palais avertis de pouvoir pleinement apprécié cette haute gastronomie tous nos compliments à cette équipes olympique médaille d or
voyageurdumonde69005
.
03 août 2024
10,0
Salle très bien décorée avec des tables bien séparées les une des autres, chacune a une très belle vue grâce à la disposition en 360.
Nous avons pris le menu flâner en 9 services et n’avons pas été déçus. Nous avons aimé la surprise de chaque plat, le jeu des devinettes sur les ingrédients, la créativité, l’audace de certains mets, un enchaînement de plats à la juste cadence, la gentillesse du personnel. Mention spéciale a l’adaptabilité du chef sur la demande sans gluten, c’était parfait !
Le chef et son équipe cuisinent selon les saisons et les arrivages, ils l’expliquent très bien.
Un énorme coup de coeur pour l’accompagnement avec des boissons faites maison. Ceci est proposé pour ceux qui ne boivent pas d’alcool. Nous connaissons les accords thé mais pas les accords boissons maison. Ces boissons sont composées selon les plats et les saison elles aussi. Si elles avaient été proposées à la vente, on serait repartis avec certaines bouteilles !
En ce qui concerne l’accord vin, cela dépend des goûts de chacun. Nous avons bien voyagé.
Bref, une très bonne table qui mérite son étoile.
dundee71
.
10 mai 2024
10,0