Trouvé par hasard. Petit restaurant de campagne ( ce n’est pas péjoratif, au contraire) où le patron est seul en cuisine et en service. La carte n’est pas longue : au choix 2 entrées, 2 plats et 2 desserts. C’ est sage et signe de proposition de plats du jour. Belle discussion avec le patron et il y aura certainement des personnes qui ne vont pas apprécier : tandis pour eux. Simple et bon avec toutes les explications du patron. Nous on a aimé et on aimerai trouver beaucoup de petit restaurants tels que celui-ci.
Si vous n'êtes pas pressé il faut s arrêter une cuisine simple et bonne comme si on était chez nous....il n'y a plus de poulet pas de problème une entrecôte jouera la remplaçante.
Un bon moment de rigolade avec le patron.
It's good and simple.
The restaurant manager is alone in the kitchen and at the service, it's a good little restaurant for passing through.
The dishes offered are simple and good.
We couldn't ask for better for 17€50!
Truly artisanal restaurant where the owner works alone in the dining room and in the kitchen. Fortunately it is limited to 10 place settings per service. He does not prepare anything in advance, the dishes are cooked individually after ordering with great care using fresh, quality ingredients. He makes a huge loaf of bread himself for each service. With this way of doing things you don't have to be in a hurry, allow around an hour and a half for the single formula starter main course cheese dessert at €17.50, but you are rewarded for your patience. The opposite of fast food in a way. Excellent experience, to be repeated.
Restaurant in its own right, pleasant. I love this kind of place!!!!
The cuisine is excellent with fresh and entirely homemade products.
The boss is alone in charge and attentive to his guests.
I recommend with my eyes closed