Le Bac à Traille sur Valence

7,4

Basé sur 113 avis trouvés sur 3 webs


8.4
8.4
8.4

tendance

62
De 209
à Valence
26
De 77
de cuisine Française à Valence

Les clients commentent vos plats de...

Note et avis

Very nice discovery in the heart of Valencia! The atmosphere is very pleasant and the dishes were excellent 🤩 I highly recommend this restaurant !
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20 mars 2024
10,0
Very good cuisine. Menu for 38€: very good value for money. I recommand it
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05 mars 2024
10,0
Very good starter with velvety pumpkin and soft-boiled egg; musical atmosphere; a good time in the gym; the terrace is very pleasant and pretty on sunny days
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04 février 2024
10,0
Lunch menu very good value for money, nothing to say frankly!!!!
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25 janvier 2024
10,0
Saveur et subtilité sont les deux qualificatifs qui me viennent pour décrire ce merveilleux moment.
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20 janvier 2024
10,0
Je m'attendais à mieux au niveau du menu pour ce type de restauration, petit bémol le plat type cassoulet pas assez cuit
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12 décembre 2023
6,0
Un des meilleurs restaurants où j’ai pu manger, on reconnaît la veine du Chef Masachi Ijichi étoilé de la cachette . Un délice !
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06 décembre 2023
10,0
un accueil et une ambiance feutrée et agréable la cuisine, réalisée avec de bons produits frais est délicieuse, bien parfumée et savoureuse
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06 décembre 2023
10,0
Nouvelle expérience ce weekend. Toujours le même niveau. Menu du soir à 38 € 👌.
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27 novembre 2023
10,0
Très belle découverte. Mets excellents, très belle présentation. À recommander et à refaire. Merci
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19 novembre 2023
10,0

Restaurants similaires à Valence

7,3
550
Avis

Flaveurs

05/04/2024: Baptiste Poinot's restaurant 1 Michelin star. We had dinner in 5 courses. A sparkling meal. We came in February for a 5-part lunch. This time we came for a 5-course dinner, the Chef surprised us again with all the new flavors. Everything was excellent, from the offer of a special butter to match an original bread for our arrival to the meal itself. Appetizers exploding with flavors. Spring dishes including a superb plate of asparagus that is just wonderful. A wonderfully cooked trout fillet. The cooking of the veal was perfect. Magnificent desserts, the first of which is Gariguette strawberries of exquisite taste. The wine offer was very surprising and it was perfect. The service was attentive without being overbearing. The restaurant room is very well thought out, you feel good there. In addition, at the back of the restaurant, the chef has installed a window where we can see him evolving in his kitchen. Very good idea. Chef Baptiste Poinot is always on top of his cooking. We recommend it to you and for our part we will come back again. He surprises us every time, and with a very high gastronomic level.
05/03/2024: Very good cuisine. A festival of flavors for our taste buds.
7,4
453
Avis

Boulangerie la Fournaise

23/03/2024: As always, no one speaks more than French, or English/Italian/Spanish, and even less Valencian. But the pastry is amazing and things are extra delicious.
21/03/2024: Good experience and good to eat

Comment arriver au restaurant

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