We spent a wonderful and delicious evening at Le Cep.
Everything was perfect, from the welcome to the service.
And what about the dishes we were able to taste?
We will come back with great pleasure!
We perfectly feel the passion for your profession and the pleasure of pleasing your customers.
Very very nice establishment.
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Isa Papasidero
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12 décembre 2024
10,0
Amazing restaurant!!
Dishes full of flavor, delicious, I recommend +++ 😍
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Alexia GUILLOUX
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01 décembre 2024
10,0
Excellent table, we enjoy the appetizers to the desserts
Congratulations.
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Nicolas Elias
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30 novembre 2024
8,0
We went to this restaurant as a family for our wedding anniversary. The dishes were generally well balanced, sometimes a little too sweet. The wine pairing is quite successful with very good wine choices. On the other hand, the cooking of the fish was completely unsuccessful, because it arrived on our table raw. It was recooked at our request but the attitude of the waiters was very limited, no one apologized, not even the chef when he came to our table. So a little disappointed with this experience.
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Valerie Lyonnet
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24 novembre 2024
6,0
Beaujolais reference table, in the center of Fleurie, highlighting regional products in the great tradition of French gastronomy. Very nice room with a cozy atmosphere. Fine and tasty cuisine, with careful and original presentation, highlighting the harmony of flavors. Very fair price, considering the level of the house. Beautiful wine list, with a fine selection of Beaujolais and Mâconnais wines. Discreet and friendly service, but with some inaccuracies. A table that lovers of gastronomy must discover!
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Christian Maes
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22 novembre 2024
8,0
Invited by a couple of friends, I was very disappointed with the attitude of the chef who runs the establishment. He did not recognize that certain dishes had cooking and quality defects. Overall this restaurant has a 1 star reputation but this should not harm the customer. To avoid not making a move, he preferred to bring in 2 gendarmes and then slipped away into the restaurant, going around all the other tables. Very disappointed and of course no question of returning
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Claude Pillon
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18 novembre 2024
6,0
A little nugget in Beaujolais!
A star that is truly deserved! Welcome, atmosphere and quality of the cuisine... Everything was perfect for us during this dinner. We will come back for sure! Please note that the midday meal can be a great option for a very attractive price.
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ALaure L
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07 novembre 2024
10,0
Very nice place, excellent refined cuisine, desire of the staff to always serve the customer well.
The setting is chic and cozy, the dishes served in sophisticated dishes, nothing is left to chance.
The price is certainly high, but consistent with the level of this starred restaurant.
We were charmed by everything and it will remain a very good memory of a birthday evening.
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Hagar LEVY
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03 novembre 2024
10,0
La décoration est sobre et élégante. L’accueil est chaleureux et convivial. Les plats sont raffinés et délicieux. La carte des vins proposés est de qualité.
Le point faible : le service n’est pas à la hauteur des plats préparés. Les couverts ne sont pas installés avec délicatesse…Je vous recommande ce restaurant une étoile. 😍
Nath
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28 juillet 2024
10,0
Nous avons choisi une table étoilée en Beaujolais pour faire une étape sur la route de nos vacances vers l'Ardèche.
Bien nous en a pris.
Dès les amuse-bouche, on se sent en confiance : tartelette tomate/chèvre, cromesquis à l'omble chevalier, tartare de Charolais à la laitue braisée. Tout ça commence fort bien.
Ensuite, le pain et le beurre arrivent sur votre table, et la magie monte d'un cran : le pain est délicieux et le beurre fumé est une véritable tuerie.
Le premier plat du menu est composé de langoustines panées accompagnées d'une variation de tomates de différentes couleurs. Très frais et très bonne cuisson de langoustines.
Le second plat est une tranche de foie gras poêlé, très croustillant à l'extérieur et très moelleux à l'intérieur : cuisson parfaite. Avec ça, surprise : une tranche de pastèque rôtie et des fruits rouges. Étonnant, mais ça marche !
Ensuite, de la lotte avec une crème d'artichaut, accompagnée d'une sauce à l'encre de seiche. Tonique et goûteux.
Normalement, le plat du menu était du pigeon avec des tomates, des girolles et un mille-feuille de pommes-de-terre. Comme ma femme n'est pas fan du pigeon, nous avons changé l'un des plats. Mais en fait, ma femme a adoré ce pigeon : bravo au chef, ce n'était pas gagné d'avance !
À la place du pigeon, j'ai donc pris le plat signature du lieu, la volaille de Bresse déclinée en 2 préparations. D'abord le blanc rôti et servi avec des champignons et une sauce au Fleurie très très réduite. Ensuite la cuisse préparée comme un coq au vin, mais servie dans une verrine chapeautée par un morceau de pâte feuilletée. Une tuerie absolue, même si je n'ai pas trouvé le moyen de manger ça proprement : j'en ai mis partout, des débris de pâte feuilletée… Enfin, des petites croquettes de gaudes savoureuses à souhait.
Le fromage est original. Du coté 24 mois râpé sur une mousse de lait. Vraiment délicieux.
Les desserts ont été inégaux à nos yeux. La tarte au chocolat et au cassis un peu décevante car le chocolat n'était pas noir et c'était un peu lourd. En revanche, le soufflé à la vanille et à l'abricot était plus que parfait.
L'espace terrasse pour le café est très agréable, les mignardises délicieuses?
Patrick G
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23 juillet 2024
10,0