Tout était inattendu et parfait
Tête d'ail en entrée un délice
Du cochon avec l'aubergine fumée en plat (moi qui ne suis pas fan de viande j'ai adoré)
Le voile d'ananas, un délire de textures sur l'accord imparable ananas, coco, mangue et passion
We had a great time, the cuisine is refined and delicious. The daring dishes offered are different from the ordinary at a very reasonable price.
We'll come back!
Pleasant place and service. The products are fresh and mostly local but the prices are high compared to the quality and quantity of the dishes. 75th a fondue for 3 people when it's not unlimited like many neighboring restaurants, it's too expensive.
Very good cuisine with local, homemade products, not to mention the welcome and kindness of the young woman who served us.
The terrine and fondue accompanied by a little Savoie white wine were perfect.
Nous sommes allés au Choucas au retour d’une randonnée, sur recommandation d’amis et nous n’avons pas été déçus. Des produits locaux bien travaillés, bien présentés, c’est incontestablement la meilleure table de Manigod.