Merci à Sandrine et Sébastien pour ce magnifique moment épicurien. J'ai toujours adoré la cuisine de Seb mais j'ai ressenti hier comme une marche supplémentaire gravie. Que dire de ce gravlax de saumon sur panacotta d'herbes. Un tableau tant visuel que gustatif ! La règle 5 fruits et légumes est respectée avec le seul plat. Un filet de bar parfaitement cuit sur un lit de légumes dont certains sont cuisinés de 2 façons . Une symphonie de goûts et de textures. Le dessert fraise rhubarbe en bouquet final! Le tout orchestré par Sandrine dont le talent d'hôtesse n'est plus à prouver. Merci à vous deux pour cette belle soirée. Bizz Dominique, Pierrot
I have been visiting the Clos de la Prairie for over twenty years. We’ve had some memorable family celebrations here and I cannot recommend it highly enough. Sandrine and Sebastian excel at everything they do, Sandrine at front of house and Sebastian in the kitchen. What a brilliant partnership. The welcome is warm, the service is excellent and the food sublime. What more can you ask? Oh yes and there is a bucolic view from the dining room or the terrace What a haven of peace and tranquility..
The food and service is consistently good. Don’t be put off by the limited menu. Sure, it tempts you to try things you wouldn’t otherwise try and you won’t be disappointed. This restaurant is so good it deserves a Michelin Star, and certainly gets 12/10 from me.