What a great time!
You would have to be bitter to write a bad review about this restaurant
The pizzas are beautiful and cooked before your eyes with love by a friendly chef who works with fresh products. The scent of the wood fire makes your mouth water.
The lovely room manager is professional, pleasant, smiling, and very friendly.
We had a great time from aperitif to dessert.
The discreet musical atmosphere is tastefully selected
We highly recommend this address
Plus de commentaires
dans Google
Michele Lariviere
.
17 août 2024
10,0
Best pizza in France. Warm welcome and place. The cook and the service are top notch. The quality of the pizza is top notch. A little missing dessert so we have a honey pizza again
Plus de commentaires
dans Google
Fabrice Malaboeuf
.
12 août 2024
10,0
A surprise, warm place, a welcome with the sounds of the south, what a pleasure to share a pizza with the family, the quality of the products, the love of cooking! We highly recommend this restaurant!
Plus de commentaires
dans Google
maxime delacour
.
28 juillet 2024
10,0
Every time we come, we're not on it.
I love their decoration.
The waitress and chef are very friendly and warm.
The pizzas…..a marvel.
Everything is fresh and very, very good.
Thank you
Plus de commentaires
dans Google
Soso Soso
.
06 juillet 2024
10,0
Carried away under my exhilarated nose, I “licked my lips”
Friendly welcome and atmosphere between counters, superb oven and a real chef
Thank you so much
[Very good value for money]
Plus de commentaires
dans Google
a. pach
.
25 juin 2024
10,0
Very nice home
Nice and quiet setting
Very good pizza 😋🥰
Top-notch ambient music
I recommand it
Plus de commentaires
dans Google
Mickael Cailler
.
15 juin 2024
10,0
Very friendly welcome and above all the best pizzas in GRAU D'AGDE and Hérault! Well done @
Plus de commentaires
dans Google
Yves E
.
28 mai 2024
10,0
Excellent pizzas cooked over a wood fire with quality ingredients
The service is impeccable
The owners and the waitress are smiling and very kind.
We are far from the clichés of tourist traps
Plus de commentaires
dans Google
frederic BOLOGNA
.
21 mai 2024
10,0
De l'excellence à tous niveaux. Les pizzas bien sûr, elles sont vraiment à tomber. L'équilibre est parfait entre pâte au feu de bois et ingrédients bien choisis et de qualité. Tour de poivre du moulin et trait d'huile d'olive en fin de cuisson. Notre pizza de saison ricotta truffée était à tomber. Bravo, vraiment. Le tiramisu est d'une légèreté ! J'ai énormément apprécié trouver en dessert un baba au rhum travaillé en duo avec le pâtissier haut de gamme du coeur de ville d'Agde. Là où d'autres vous servent discrètement du tout prêt industriel, ici on travaille avec le meilleur, on vous le dit, on y ajoute sa touche (le jus au rhum et la chantilly sont maison). Accompagné d'un verre de vieux rhum. Encore bravo. Enfin l'ambiance. La serveuse (que tout le monde connaît) est en vacances, qu'importe, c'est la patronne qui prend le service, avec humour, sourire, elle plaisante avec les clients, avec son mari, maestro des pizzas tout aussi avenant. Tout passe crème avec une telle sympathie. Que vous soyez un habitué, un touriste de passage (ou saisonnier comme nous), vous vous sentez bien. Nous avons aimé cette soirée.
It’s been nearly ten years since we visited this area and dined at this restaurant…we were not disappointed. Ownership has changed to a couple who have carried on the wonderful atmosphere and quality of food, that we enjoyed all of those years ago. On the Friday evening we visited, there was also a young lady serving who was delightful and spoke English very well, which helps when your French is ‘limited’
Pizza Calzone is my favourite and it still is… superbe.
Michael M
.
06 avril 2024
10,0