If you like lobster.........the place to be!
Ravioli with lobster, lobster soup 🥂🦞🦞😘
Plus de commentaires
dans Google
hans mulder
.
29 septembre 2024
10,0
Homemade ice cream and fish dishes are served in a friendly manner.
Plus de commentaires
dans Google
Pino Berardi
.
22 septembre 2024
10,0
Very good restaurant on the beach for tasting a lobster menu
Cooking exceptional lobster, and cutting it before arriving at your table is very appreciable
Plus de commentaires
dans Google
Maryline Utner
.
21 septembre 2024
10,0
Very warm welcome, impeccable service, magnificent setting and excellent meal, what more could you ask for except to come back very quickly...Thank you for this truly pleasant moment
Plus de commentaires
dans Google
Jean Clément
.
13 septembre 2024
10,0
Tasty cuisine, an idyllic setting, a friendly and welcoming atmosphere, what more could you ask for to have an excellent time in this establishment to recommend without hesitation
Plus de commentaires
dans Google
Anne POUPIN
.
13 septembre 2024
10,0
A wonderful, very friendly establishment on an exceptional site, excellent cuisine, impeccable service, a great experience to be repeated without hesitation
Plus de commentaires
dans Google
Maurice HANICHE
.
10 septembre 2024
10,0
Opening hours Food is available from midday to 3:00 p.m. and again from 7:30 p.m
We didn't eat, we were there too early
Plus de commentaires
dans Google
Ayla P.
.
07 septembre 2024
8,0
A very beautiful place with a view of the sea, welcoming owner who advises you on the dishes. As for the Boss who is behind the stove, excellent and refined dishes with fresh produce.
We advise you to go and taste their refined dishes.
Thanks again
We will come back next vacation
Kind regards
Sandra and Bruno
Plus de commentaires
dans Google
Sandra Coudre
.
01 septembre 2024
10,0
Excellent repas ! Produits locaux, bien préparés et agréablement servis ! Accueil dimple et sympathique ... on se sent à l'aise.
rivaseli
.
31 juillet 2024
10,0
Ce restaurant ne paie pas de mine de l'extérieur, surtout qu'il a plus de clients pour le côté bar (glaces et boissons) que pour le restaurant lui-même, qui ne sert que le midi du jeudi au dimanche.
La cuisine, en revanche, est très raffinée. Le restaurant est spécialisé dans les crustacés, surtout le homard, qui viennent de la pêche locale.
Nous avons pris le menu à 68€ (entrée, plat, dessert). Le prix est largement justifié par la finesse des mets: l'ormeau avec sa sauce à l'ail en entrée était délicieux; le demi-homard de même.
Tout est fait maison, y compris, semble-t-il, la crème fouettée servie avec le baba au rhum.
Le repas était agrémenté par une amuse-bouche au début et une petite surprise sucrée à la fin, dignes des meilleures tables.
La patronne assure un service efficace et procure de bons conseils.
En somme, un établissement à recommander. Vu qu'il y a peu de tables, la réservation bien à l'avance est essentielle.
kiwifrog
.
25 juillet 2024
10,0