Very disapointed!! I'm coming for my grandmother's birthday. I don't eat meat so no possibility of replacing chicken or meat with fish or shrimp!! What a shame. So I had to take a simple dish...
Une belle découverte culinaire.
Du fait maison au saveur venu d'ailleurs.
Le patron est fort agréable et dans le partage de sa culture et des plats par les explications promulguées.
Rapport qualité prix 👌
C’est une très bonne adresse, avec les plats faits sur place et non des nems fabriqués au kilomètre dans une usine et rechauffé au micro-ondes.
Les Bo-Bun sont excellents ainsi que les potages.
Mention spéciale pour les beignets de St Jacques ! Ainsi que pour l’accueil, couple très sympathique à la tête depuis de nombreuses années.
Survival of the 80s in decor and atmosphere, decent food on the plate and very courteous welcome from the owners, this type of restaurant is becoming more and more rare. Expensive in the end but not unpleasant
The food is very good and the service is impeccable. There is a vegetarian choice. It was a little oily for me but I like it 😄
And I recommend bamboo sake as a digestive!