Steak and fries, €27
I won't go back there.
Quite cold staff
Plus de commentaires
dans Google
Michel Fert
.
08 septembre 2024
6,0
Pretty little tavern along the water where seasonal cuisine is served. Nice presentation of the plates, it's nice.
Plus de commentaires
dans Google
Sylvie Hurabielle
.
30 août 2024
8,0
Small pleasant restaurant terrace in the shade lulled by the sound of the Sorgue, hearty and very good dish, pleasant staff
Plus de commentaires
dans Google
Gervais Lemeltier
.
19 août 2024
10,0
Very nice restaurant nestled near the water, with a beautiful shaded terrace, very friendly and friendly servers
The roast sea bream with lemon was excellent
Certainly the prices are a little expensive but that is what is practiced everywhere these days unfortunately.
Plus de commentaires
dans Google
Philippine Royer
.
17 août 2024
10,0
Small restaurant nestled on the banks of the Sorgue. We ate well there and the staff were very pleasant. Very good service and not too long of a wait. The floating island was very good. A good caramel.
Plus de commentaires
dans Google
Hélène Z. (Pioline)
.
16 août 2024
10,0
The trout taken out in front of you alive from the tank... not better in freshness
Plus de commentaires
dans Google
Yves le Corre
.
16 août 2024
10,0
Restaurant in a unique location, Top cuisine and service, I would recommend this place. We had a great time.
Plus de commentaires
dans Google
jean-luc BERTRAND
.
14 août 2024
10,0
Superb place on the banks of the Sorgue, large shaded terrace, very good regional dishes
Plus de commentaires
dans Google
michael crebla
.
13 août 2024
8,0
Diner excellent, serveur Noa adorable et la serveuse aussi.
Adresse à ne pas manquer . la friture , seiche , truite, absolument délicieuses.....
Le cadre très agréable en terrasse , je recommande ce restaurant .
carandnat
.
13 août 2024
10,0
Mon épouse et moi, accompagnés par notre neveu, avons dîné au Pescador le 26 Juillet.
Cette guinguette est idéalement placée, en face du partage des eaux de la Sorgue. La présence de cette énorme masse d'eau fournit beaucoup de fraicheur pour le dîner, même après une très chaude journée d'été.
Avec l'apéritif, nous avons apprécié la friture d'éperlans avec un aïoli (les éperlans sont vidés) et les pépites d’encornets en persillade. Ensuite nous nous sommes régalés avec une seiche en persillade, une entrecôte accompagnée de frites et une terrine de poissons « maison », sauce cocktail. Enfin, les glaces étaient très bonnes.
Seul (tout petit) bémol, le temps d'attente pour les plats et pour payer... Mais on est dans une guinguette, pas dans un restaurant étoilé, donc ce n'est pas trop gênant.
PierreRochette
.
01 août 2024
8,0