Une cuisine traditionnelle, un patron et une équipe au top . Nous sommes venus à 5 gaillards et avons dégusté escargots , boeuf bourguignon et une tête de veau d'exception ( elle vaut le détour) ... un restaurant qui sent bon la tradition française. Que du bonheur
For a first, really nothing to complain about, a great boss, top waitresses who have the request for us to prepare a dessert that is not on the menu and a really top price, really good cuisine, consideration for the customers and the children, really superb for us. will come back with great pleasure. Dinner for 7 adults and 3 children
Absolutely perfect! Finally a restaurant with a simple, refined menu and homemade products!!!! Filet mignon to die for 👌🏻 very pleasant service!!! Thank you ☺️
There were four of us, all had already come, as far as I was concerned, it was the first time. Excellent and plentiful. I highly recommend, you will not be disappointed.
Restaurant et patron sympa au bord de la route entre Mercurey et Saint Leger sur Dheune. Terrasse bien ombragé et un parking pour votre voiture.
Aujourd'hui stop pour une pause déjeuner avec le menu à 29 euros. Le tout dans un bonne ambiance estivale. Des oeufs en meurettes (sauve aux choix) en entrée, plat: dos de cabillaud avec sauce chorizo et en dessert un ananas frais avec du chantilly, le tout accompagné des bons vins du restaurant. A refaire!