Une brasserie très bien située en bord de Saône avec terrasse panoramique pour les beaux jours. Côté cuisine c'est simple bien présenté, et le service tout aussi simple mais sympathique. Seul les tarifs sont un peu élevés à mon avis.
I just came out of this restaurant. Many thanks. Cooking is an art, a gift. The dishes here are fabulous. I had foie gras, sublime plate, incredible foie. Then zander, beautifully browned on the skin and beautifully cooked. I finished with an awesome whiskey soufflé. I'm proud of myself when I make an apple pie, but at the Brasserie des deux ponts it's another world.
My wife had sweetbreads which she loved. I tried his crème brûlée tart, so good! Congratulations and above all thank you to these cooks (artists) who we never see in the dining room and thank you also to the dining room staff, pleasant, attentive, friendly and professional.
Très belle terrasse et agréable service. Un menu avec gaspacho très bon et une petite friture d’ablettes elle aussi excellente. Un peu déçu par le dessert avec peu de goût dommage de terminer sur cette dernière impression avec un baba au rhum « moyen »
Un très bon moment malgré tout.