What a pleasure to find all this attention from the entire St Hubert
From starter to dessert a real treat.
My wife had taken a piglet in the back. It melted in the mouth.
To be tested to fall under the spell.
Great discovery with a warm welcome and professional, smiling service.
We opted for 2 “flavor” menus at 34.50 euros which was simply unbeatable value for money. The chosen starters (scallop casserole and smoked salmon) were delicious.
Side of beef and lamb shank followed with homemade fries. The meat was very tender and very well cooked in both cases.
For desserts we chose frozen nougat and homemade flan.
Slight downside on the rather limited choice of desserts and on the salad which accompanies the starters or main courses which had not been seasoned but this does not detract from the overall rating of the dinner. We will definitely come back. 👍
Si d'aventure vous veniez à passer par Lormaison, arrêtez-vous et poussez la porte de cet établissement. Une cuisine traditionnelle gourmande au possible (le filet de bœuf est parfait !), le foie gras maison d'une indéniable saveur, et le moelleux au chocolat accompagné de sa crème Chantilly ravira vos papilles au dessert. Ajoutez enfin de petites attentions ça et là, un service très agréable et vous avez la recette idéale du "bien-manger". Merci Madame Martine !
Super restaurant de campagne qu'il faut choyer car il n'y en as plus beaucoup malheureusement 😊
La qualité est au rendez vous et le service est très bien seul petit bémol, j'aurai apprécié des frites maison et une mayonnaise maison après je chipote un peu 😅
En tout cas on reviendra très certainement dans cet établissement 😁