Pizza here is amazing, the place is cozy and the owner is super sweet. However, the service is slow, unfriendly to tourists. We felt like the waitress was deliberately ignoring us. Rude.
Nous y avons mangé entre amies, nous étions 11. Endroit rustique agréable. Après un accueil un peu rustre, nous avons passé un excellent moment et nous avons très bien mangé! Il faut fermer les yeux sur quelques petits détails et savourer sans retenu les pizzas au four à l’ancienne préparées avec soin par Hugue, qui est vraiment attachant, touchant et conviviale! Hugue a plaisir a nous faire partager ses préparations de terroir, ses produits locaux, des produits qui ont du goût et une pâte à pizza qui change de l’ordinaire. Merci Hugue et à très bientôt!
Not just a pizzeria but also once or twice a week a bakery. Hugues, the owner, honestly has an exceptional gift with bread. His sweet aniseed bread for instance is both unique and addictive.
Quality pizza too! His pizza dough is thin and crispy and very tasty. The ingredients are fresh and locally sourced - which is why you end your meal with a light digestion rather than feeling bloated. It’s a bit pricy but in my opinion it’s by far the best pizza option in St Jeannet.
Service is very friendly but do be warned they sometimes get things mixed up. So come with a sense of humour and you’ll have a nice time.