Beautiful restaurant, very cozy atmosphere
But the price was quite high and we had a steak which had a lot of nerves... (so for 69th it's quite regrettable) nice plate of tapas but too expensive for the quantity served (2/3 years ago it was the same price but there was more quantity…)
as we say in English: The place to be
exceptional setting with such refined cuisine and service worthy of a “palace” that listens to the customer, it’s so rare
With big thanks to Dennis, Damien and the Chef.
I come to this restaurant quite regularly. The food is good but my last visit disappointed me: the ceviche was delicious but served with a salad…. Inedible! The salad had not been cleaned as it was full of small stones... I almost broke my teeth! Such a beginner's mistake shocks me for dishes at this price.
Furthermore, the cockerel is far too fatty and is far too expensive for the result.
For dishes at this price, the food has to follow.
I will come back but if my salad is not cleaned first I will send the dish back this time.
Au Havre, en week end pour fêter l'anniversaire de mon chéri, je réserve une fois de plus au Enfants Sages. On nous a donné une petite table à l'extérieur, agréable puisqu'il faisait chaud.
En apéritif, nous avons demandé deux coupes de champagne, pas une olive pour les accompagner...
Les frites n'étaient pas bonnes, froides et portion minuscule. L'escalope de veau milanaise brûlée. Par contre les desserts étaient bons.
La serveuse était gentille mais pas très professionnelle, nous avons dû réclamer deux fois le pain et l'eau.
Total ardoise : 110 €.
Nous ne reviendrons pas
le personnel et le lieu sont très agréable par contre le coquelet pas assez cuit( jointures sanguinolentes) et sans la sauce qui était prèvu en dédomagement le kir de ma femme à été offert...