A successful evening thanks to the numerous and varied tapas. Of remarkable taste quality, reflecting the generosity of the LO TIRA TAP cook. A cuisine full of flavor, well presented and above all very original. A real treat for the eyes and taste buds.
In the over 25 times I ate at this restaurant, everything that Maria, the chef, created was always different. Very creative food, very good food paired with good and reasonably priced wine. The service is attentive in this small space. Really worth a visit.
Oh what a great discovery!
Dishes that follow one another, each one as good as the next.
Good products, light cuisine full of flavors.
In short, you understood, I loved it.
Nous y avons déjeuné la semaine dernière. Le menu, sans choix sauf pour le plat, est à 23 €. Il y a une pré-entrée, genre tapas, une entrée (une petite salade) et un plat à base de viande ou de poisson. Si vous désirez un dessert, il faut rajouter 4 €. Tout est très bon mais vraiment pas copieux. Pour 27 €, un midi, je ne m’attendais pas à sortir du resto en ayant encore faim. Si cela n’avait pas été le cas, j’aurais mis 4 étoiles.