Tout est parfait le site le personnel quant à l assiette c est une explosion de saveur et de couleurs
Nous avons prit le menu 6 plats
C était du poisson et tout était très bon
Kikitpolino
.
06 octobre 2024
10,0
Very well crafted cuisine, multiple and mastered flavors, local products, wines at reasonable prices, nice decor. Here's to the good points. Areas for improvement:
- A menu at €145 would deserve a high-end product (Lobster, Turbot, Offal, etc.) that must be available locally...
- The portions are very small, the 10 course menu is okay but in 6 or 8 you have to plan a snack in the hours that follow.
Plus de commentaires
dans Google
sylvain bouvard
.
24 septembre 2024
8,0
We had a great time! The cuisine is delicious, original and highlights local Nantes products. In addition, the dishes are absolutely beautiful.
Added to this is the elegance of the service which combines competence and simplicity and kindness.
Thank you for this timeless moment!
Plus de commentaires
dans Google
le mansec yann
.
22 septembre 2024
10,0
Full of tastes and flavors always a pleasant surprise, pleasant and attentive service.
Plus de commentaires
dans Google
Luc Hennebel
.
21 septembre 2024
10,0
Excellent restaurant.
The tastes follow each other in a fairly logical way. Each can be tasted separately or with another food, providing a different experience with each bite.
Also note that a different dessert was served to me at my request when I indicated that I was "intolerant" to honey. It was very well responded to.
The service was very good.
Plus de commentaires
dans Google
David Philippot
.
20 septembre 2024
10,0
Absolutely delicious with seasonal and local products. Impeccable and attentive service. A very beautiful table in a very pretty setting.
Plus de commentaires
dans Google
Anne-Laure Labenne
.
14 septembre 2024
10,0
Great times spent with my wife but also with all the staff!! Nice humor from the sommelier in passing. For the taste buds what can I say, nothing crazy in the blends but all the products were well marked. Blind menu only with fresh produce, from the vegetable garden, local produce, even knives from the Nantes cutlery. Favorite for the catfish dish and the soup, I say no more, you have to go there. You are talented, thank you very much.
Plus de commentaires
dans Google
christian fouquart
.
14 septembre 2024
10,0
Exceptional moment, whether in terms of the cuisine or the staff who accompanies us in this 8-step discovery that we made for our 10th wedding anniversary. Thanks to the whole team
Plus de commentaires
dans Google
Nicolas
.
14 septembre 2024
10,0
Everything is perfect. The servers are top notch with a lot of class. They have a bright future ahead of them. You managed to make us eat artichokes and that’s priceless! Well done to everyone and also to the chef! What talent
Plus de commentaires
dans Google
Dominique LETOURNEUX
.
13 septembre 2024
10,0
De la créativité à tous les étages et un Jeune Chef, très promoteur, entouré de son Dreem Teem.Une belle cuisine haute en couleurs et en saveurs, avec des propositions très originales, exécutées avec maestria et audace, tout en respectant les codes de la Grande Cuisine Académique. Mention plus que spécial et spatiale pour l'accueil, avec l'empreinte très élégante et très glamour d'Anne-Charlotte Perou, Directrice de salle, et la sœur et associée du Chef. On comprend à présent, pourquoi elle a été distinguée par un prix spécial, décerné par un grand guide.... Un service très agréable, très avenant, sobre et des sommeliers très Pros qui savent faire et qui assurent.
Une cuisine à la fois, encyclopédique et philosophique qui aborde beaucoup de sujets et des domaines de la connaissance culinaire et du terroir, en général.
Merci aux guides gastronomiques pour m'avoir donné la chance de découvrir ce très beau restaurant.
N. HINDI - Vannes
Nidal H
.
03 août 2024
10,0