Endroit très agréable avec une belle vue, personnel accueillant. La patronne a été très commerçante suite à un plat un peu "trop cuit"
Franck G
.
04 septembre 2024
8,0
Never disappointed. Thank you.Milesker for your good products and for your welcome.
Plus de commentaires
dans Google
Agnes
.
30 août 2024
10,0
Nous avons mangé sur la superbe terrasse ombragée de parasols offrant une vue imprenable et remarquable. Accueil chaleureux, service d’un professionnalisme rare dans une ferme auberge. Produits succulents et servis copieusement. Deux plats à partager : planche de charcuterie (saucisson, paté, rillettes, jambon de porc noir); parillada ( une côte de porc par personne, échine-ratatouille, boudin-purée) accompagnée de frites maison. Un vin Irouleguy rouge et deux cafés (plus faim pour les desserts qui sont particulièrement bien servis et appétissants). Très bon rapport qualité prix : 90€. On peut en plus acheter les produits consommés. À faire sans hésitation.
jluc0412
.
23 août 2024
10,0
Very refined local cuisine, the terrace with a view of the mountains is incredible, the owners are welcoming and take the time to chat, very very nice experience!
Plus de commentaires
dans Google
Isabelle Monier
.
23 août 2024
10,0
For the first time, it was a success: arriving late after setbacks
road and therefore delay, we were welcomed very kindly by the bosses. The typically local dishes are excellent with very reasonable prices. The setting and the employees are very pleasant. We didn't taste the pork parillada, so we had to come back!!😁
Plus de commentaires
dans Google
Mendiboure Maryse
.
17 août 2024
10,0
a great time spent at the farm inn, delicious food with an incredible view.
Plus de commentaires
dans Google
yoanne pauljoseph
.
16 août 2024
10,0
Great discovery of this farm inn. Very friendly welcome, sublime setting and wonderful food. The menu is limited but a guarantee of quality. The charcuterie board to share is made with farm products (pulled ham is made on site, see the ham in the photo). I recommend the sausage. The chops are tender. The choice of cheese is in fact only one, made on the farm, it has the taste of sheep, a treat. It's worth the trip. It is best to reserve to be placed on the terrace.
Plus de commentaires
dans Google
yves merienne
.
15 août 2024
10,0
Magnificent, very exotic view. Very warm welcome. Excellent traditional cuisine!
Plus de commentaires
dans Google
Dimitri Barcelone
.
14 août 2024
10,0
Simple but very good quality menu with local products. Generous portions.
The charcuterie board is excellent.
Family farm restaurant, we had a great time. Thanks to the whole team
Plus de commentaires
dans Google
Leslie Chevreau
.
13 août 2024
10,0
Farmhouse cuisine with farm products… it’s super hearty and well cooked. The place is magnificent! The terrace is a must but the indoor tables set with Basque linen make you want to come in other seasons. We come back every year just to park in front of the pediment and also visit the small, typically Basque church with its balcony. Special mention for the quarter of sheep's cheese and its seasonal jam
Plus de commentaires
dans Google
Alpha Bidibulle
.
12 août 2024
10,0