300 m after the small port of Mornac, in this charming restaurant bordering a river which flows towards the Seudre, we serve simple but good cuisine, made mainly of locally caught shellfish, and above all delicious shellfish, cooked in front of the customers , right next to the restaurant, typical of the region: fun and delicious!
Plus de commentaires
dans Google
jean-claude R
.
08 septembre 2024
10,0
Very nice place
Can't even find the taste of eclade eating elsewhere
Plus de commentaires
dans Google
pascal neveu
.
05 septembre 2024
10,0
Very nice discovery of the mussel beds. The service was great and the waiters and cook were very friendly. The wine by the glass was also very good. I recommend
Plus de commentaires
dans Google
Cécile Matéo
.
01 septembre 2024
10,0
Evening with the eclade menu for rather mussel land
Small organizational problems but the dishes and the kindness of the teams compensate
To do again
Plus de commentaires
dans Google
marie christine brillaud
.
27 août 2024
10,0
Excellent. For a first time, it was great. On the other hand, don't be in a hurry, victim of its success, there is little waiting.
Plus de commentaires
dans Google
David Desquirez
.
27 août 2024
10,0
Specialists in mussel hatching, not to be missed
Plus de commentaires
dans Google
Didier Gregoire
.
21 août 2024
8,0
A small town, a quiet visit and we found that they were cooking some trays on the street, under the flames of piles of pine needles, so curiosity and the time it was encouraged us to ask for a table for dinner.
A success, the mules roasted under the pine needles were very delicious, be sure to try them. The rest of the seafood can be eaten, but keep in mind that this is not Galicia ;-)
Plus de commentaires
dans Google
Roberto G. P.
.
21 août 2024
10,0
A welcome and service at the top!!!! 😋
A treat for the taste buds!!
Plus de commentaires
dans Google
Isabelle Palis
.
18 août 2024
10,0
Endroit agréable, mais cher au niveau qualité prix.
Huîtres quelconques. Eclade de moules par contre délicieuse .
Le vin bio est un vin de cubi sans saveur.
Les jeunes au service sont un peu désorganisés mais sympathiques .
Explore61825374946
.
23 juillet 2024
6,0
Connaissez-vous l’éclade de moules ? Un plat typique de Charente-Maritime ! À ne pas rater car c’est délicieux au « Parc de Graves ». Tout ceci avec une vue imprenable sur les marais de Mornac sur Seudre, l’un des plus beaux villages de France. À faire absolument !
Laurianne G
.
01 juillet 2024
8,0