Very pretty restaurant the interior is very beautiful, very warm welcome, the cuisine is very very plentiful, the Jura menu is sufficient and then the dessert (Norwegian omelette) prepared in front of us is splendid
Nice restaurant but everything with too much sauce. Difficult to find a dish if you can't eat fish, shellfish or red meat
There is still poultry in sauce.... If you take a menu you absolutely have to order a dessert! Even if no longer hungry! Otherwise it is no longer the price of the menu
The bill increases. Scam. Meal duration 3h45. Lack of staff or too many cutlery.
I'm not going back there. To escape with children. Damage.
J’adore ce restaurant !
Une cuisine traditionnelle et de saison excellemment bien préparée par le chef Philippe BOUVARD jamais en manque d’idées.
Le charme du village de Balanod, et de ce restaurant cosy et familial.
C’est vraiment toujours un bon moment.
Une très bonne cuisine gastronomique et traditionnelle servie dans un cadre chaleureux et agréable. Carte des vins bien diversifiée. Toute la tablée est ressortie ravie d'avoir passé un très bon moment !