04/11/2024: Ce restaurant ne paye pas de mine vu de l'exterieur. L'interieur ressemble à un bouchon lyonnais. Environ 40 couverts interieurs, mieux vaut réserver.
La commande, le service et une partie des plats sont préparés par la même personne. Nous avons été prévenus dès le début qu'il y aurait un peu d'attente, mais une fois servis, une explosion de saveurs et la tête de veau conforme à ce que nous attendions.
Les parts sont généreuses. Nous avons pris le menus du lundi a 25 euros, et très bien mangé.
Je recommande.
12/09/2024: Old-fashioned restaurant, you could believe yourself in a real Lyonnais cork, ideal for people who take the time to live, and have their feet on the ground, respect the work of others, of those who work a lot, as it is the case here. If you are matuvus who are as boastful as they are stupid and ignorant, don't go there, stay at home..., and fry yourself an egg if you are able! There is no point in giving dismal reviews to quality restaurants that do their utmost to satisfy customers, it's as small as their authors. Here, the owner is really competent and efficient, the food is very good, the prices very reasonable. Very good, we will go back.