Pleasant setting at the water's edge, typical Burgundy cuisine... perhaps a little expensive...
Plus de commentaires
dans Google
celine Bertrand
.
02 septembre 2024
8,0
Toujours un excellent accueil fait par la maîtresse de maison.
Les chiens sont les bienvenus. Cuisine généreuse et goûteuse.
Mumu 🇨🇭
.
01 septembre 2024
10,0
Not up to par, the price is reasonable, everything is very far from perfect, the Provençal rosé at more than 50 euros, not serious, it was a second time, there will never be a third time.
Plus de commentaires
dans Google
Francois Douriaut
.
30 août 2024
6,0
Magnificent place on the banks of the Saône under huge plane trees far from everything. Traditional and typically Burgundian cuisine, homemade. The menu is varied, for all tastes. You can taste fried foods, meurette eggs, frog legs, snails, sweetbreads but also poultry supremes with porcini mushroom sauce, tartare etc...
A complete menu for 40 euros. The portions are very generous. Big appetites will be delighted.
Plus de commentaires
dans Google
Régine “Regt” TOTY
.
28 août 2024
10,0
The best frog legs ever, nice and very attentive service, great wines. If you're in the area, it's also worth a detour 👍👍👍
Plus de commentaires
dans Google
Johann Weidinger
.
26 août 2024
10,0
A magical place, timeless, with its beautiful shaded terrace overlooking the Saône, where we never tire of returning.
Good welcome, simple, authentic and perfect cuisine, no frills, exemplary service, the excellent quality/price ratio of real catering.
Plus de commentaires
dans Google
info link
.
25 août 2024
10,0
Good pochouse, good dessert, friendly setting on the banks of the Saône, limited service, no choice of table but remains free. No holiday vouchers or restaurant tickets
Plus de commentaires
dans Google
Christophe Bernard
.
23 août 2024
6,0
An exceptional setting, a very friendly team. Veal head / fried fish and everything else really good. Wide selection of wine at very reasonable prices.
Plus de commentaires
dans Google
Escale de Jules et Lily chambres d'hotes
.
22 août 2024
10,0
Magnificent setting, century-old poplars, edge of the Saone. Excellent cuisine, best frog legs in a long time, perfect homemade pochouse, young and smiling team! Big recommendation!
Plus de commentaires
dans Google
Stef Fevre
.
17 août 2024
10,0
Un accueil agréable, une terasse sous les platanes et au bord de la Saône...
Nous avions envie de déguster de la friture de petits poissons et aussi des cuisses de grenouilles...
Et nous avons choisi la meilleure adresse à 15 mn de Beaune....
La carte est très alléchante, c'est du maison
On a testé et adoré plein de choses / Foie gras (top, texture, cuisson), un pâté en croute pigeon foie gras - maison, de la friture (la prochaine fois on va la prendre pour l'apéro), des cuisses de grenouilles à la persillade - cuisson dorée parfaite, savoureuses.... et moi un pôchouse (option sans arrête, un must) topissime.
Alors pour le dessert, iles flottantes et des tartelettes chocolat noir framboises et chocolat blanc mytilles et une boule de glace à la Chartreuse.. Waow.
Quelle bonne soirée.
On ne va pas attendre la fin de l'été pour y retourner, et conseil d'amis allez-y.
La carte des vins est très agréable et le service super.
Ca fait plaisir, une vraie belle maison, comme je les aime.
De bons produits, bien cuisinés et présentés, et de vraies assiettes, avec de belles portions (pas des mini trucs, 5 petits pois et 3 gouttes de sauce....)
Bravo
Pascal Minguet
.
13 juillet 2024
10,0