The menu is quite small but everything on there was truly delicious. They also bring out complimentary snacks before and after the meal. However our highlight was the cheese course that came with every meal. You can pick from pretty much any cheese! By day 3 the cooks will create a menu for you so as to avoid repetition in the original menu. The staff were also incredibly hard working and friendly
Cadre plein de caractère même si un peu vieillissant (nappes et sièges un peu fatigués) et souci du détail manquant (fleurs complètement fanées sur les tables par exemple).
Belle carte des vins, prix acceptables pour beaucoup de belles références (Chablis 1er cru Vaillons Dauvissat 2015 à 95 euros par exemple).
Repas correct mais très décevant en termes de rapport qualité prix pour un menu à 54 € avec l'essentiel des plats intéressants en supplément à +15 € ou +20 € pour des produits de qualité mais non "hors du commun" (ex: +20 pour langoustine/saint jacques, + 15 pour du veau), ce qui fait un menu entré plat dessert autour de 70 à 75 €. A ce prix là, de très nombreux restaurants sont infiniment meilleurs, certains bib gourmand ou 1* michelin, et même en région parisienne. Il n'y aurait pas grand chose à dire si le menu était à 40 €.
Ideal for a romantic weekend in a majestic setting and to relax at the spa. The finesse of the aromas of the restaurant’s dishes is worthy of a great restaurant! It was a treat with attentive and pleasant service. Ditto for the copious breakfast served with a smile.
Very good stay at the castle. The service at the mill is impeccable on the restaurant side and the location is magnificent! We were able to walk in the park in the sun and enjoy the Pom' spa both days.
I'm just taking one star off for the room which has a metal pole on the side of the bed right between the bed and the wall... which means you get hit in the face when you get up at night... otherwise everything else in the room was perfect!