First visit to your home.
An unpleasant smell of cigarettes when you enter… not great for a restaurant.
The starter was sooner satisfied with the Picard ficelle, the main course a little less... and the dessert very disappointed.
The team is very pleasant.
Weekly formula 25euro top burata salad very generous and varied Camargue skewers first time is a nice surprise lost brioche caramel ball my favorite dessert it was a treat
An exceptional experience for a first time in the north, we who are from the Côte d'Azur, a kindness, a warm welcome and very good cuisine, we will come back here without any problem for our next trip
Good welcome
Good meal from starter to main course thank you
Disappointed by the homemade lemon tart 'be careful' see with the waitress
See you soon Madame Padieu Agnès
Mars 2023
De l'apérif aux mignardises, pas une fausse note.
Produits frais, légumes de saison et passion de travail bien fait sont les notes de base pour obtenir un résultat harmonieux, gouteux et rafiné
Un grand merci à l'équipe pour avoir fait danser mes papilles au rytme des parfums.
Patientez et au moment du dessert vous comprendrez mon choix lexical.
Janvier 2024
Suite au changement de propriétaire, le lieu reste agréable et convivial.
Le repas reste bon mais un cran en dessous.
Laissez-vous tenter par le filet d'oi qui est selon moi le mieux placé et le plus fin.