Lasagna duo to order without reservation. Delicious curried porcini veal, the best tasted in a long time. Good point for sole meunière and small vegetables. Quite copious plate of 3 cheeses. Honest afrodisiako cocktail. Good tarte tatin. The service is courteous, be patient.
This is where we see the real quality of a restaurant when former employees come to eat in this restaurant even after having worked there.
Having worked in this restaurant at the time, I had a very pleasant and rewarding experience from the managers of this restaurant.
They are truly human people, who are truly passionate about their profession. And believe me, being part of the restaurant business, it's one of the only restaurants where I have pleasant memories.
Then let's talk about the quality of the products? And the value for money? And the quantity on the plates.
Their weak point? Too strong.
You want to eat homemade food at a reasonable price so that you almost won't finish your plate, go for it! Kindness bonus, what more could you ask for!
Un endroit typique où l'on mange de la bonne cuisine italienne faite maison avec des produits frais. Certes les lasagnes sont réputées mais les antipastis de légumes valent le détour.
En visite touristique à Dreux, arrêt déjeuner obligé. Nous nous installons en terrasse devant une façade ancienne de style original. Une charmante serveuse (italienne?) nous apporte une carte ou fleure bon les parfums d'italie. Après un apéro classique (Spritz) bien servi, nous optons pour un saltimboca bien présenté et généreusement accompagné de petits légumes. Un quart de Chianti (très correcte) et une "île" flottante avec un filet de Limoncello pour clôturer ce repas. Service impeccable et personnel accueillant. Une bonne adresse.