Sur Mesure sur Paris

8,0

Basé sur 1 690 avis trouvés sur 3 webs


6.0
7.5
8.3
8.2

tendance

2 211
De 14 052
à Paris
941
De 5 400
de cuisine Française à Paris

Note et avis

Gourmet restaurant, rather reserved for fans of the genre. It is one of the “top” gourmet restaurants in Paris. Nothing to complain about, plate, service, decor, everything is perfect. To be honest, as we are not used to this type of establishment, we started joking with the waiters, who kindly played the game with us. At the end of the meal we apologized to our familiars and they said that they appreciated participating when the customers didn't take themselves too seriously, it was a bit of a change from their routine. In short, we had an unforgettable time. As I was a guest, I won't be able to comment on the price, but a restaurant of this level, in Paris, Champs Élisée, requires a very solid bank account. Please note, we took advantage of the last month when Thierry MARX worked as a Chef in the kitchen. It will now be another Chef, let's hope that the quality does not go away.
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11 mars 2024
10,0
A jewel ! Memorable experience. The welcome and service are absolutely impeccable. Our servers were present without being too present, professional but with a touch of humor and took the time to chat with us. The decoration of the room is very pure and original at the same time. We had a nice round table with a view of the entire room. The meal was absolutely magnificent. It was exceptional from start to finish. Be careful, however, not to only offer wines that are out of the ordinary, the classic is good :) The Paris cocktail is divine.
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27 février 2024
10,0
An exceptional culinary and taste journey, which transports us beyond time. An experience that everything (food, wine, service, intimate tables...) enriches. Thanks to the conductor and his orchestra, perfectly harmonized and in rhythm.
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29 janvier 2024
10,0
Very nice place, nevertheless I regret the lack of choice in bread, and especially the cheese platter very poor in choice, but apparently it is a desired choice
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22 janvier 2024
10,0
A surreal and completely different experience. The architecture of the room is designed to "isolate" each table as if in a sensory bubble allowing you to experience each dish without distraction. Wonderful.
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21 janvier 2024
10,0
A unique moment out of time. Culinary discoveries that take us around the world. A delight. Thank you Mr Marx, to the entire team in the kitchen and in the dining room who allowed us to enjoy this enchanted break.
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21 janvier 2024
10,0
Very good dining experience. The chef plays on textures and the visual aspect to amaze us. The wine list is fantastic. The homemade bread and salted butter are excellent. The addition is in relation to the services. More or less 300th per person without wines.
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13 janvier 2024
10,0
Cuisine Divine À nulle autre pareille, Créée avec le cœur, Des plats délicieux où s’accordent de subtiles saveurs, des plats malicieux où les trompe-l’œil font merveille !
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16 décembre 2023
10,0
Une très belle expérience culinaire ! On découvre des classiques revisités (Soupe à l'oignon...), des produits d'exception sublimés (Bœuf japonais dans une cuisson parfaite et originale), des classiques revisités (St Jacques en trompe l'œil)...J'ai passé un excellent moment dans ce restaurant grâce à une cuisine d'excellence servie par une remarquable équipe. La partie œnologie est également bien représentée grâce à une jolie sélection de vin au verre. Un moment d'exception à renouveler !
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14 décembre 2023
10,0
Quand on dîne chez Thierry Marx on s’attend forcément à du très haut niveau. Et nous n’avons pas été déçus. On s’étonne même que son restaurant Sur Mesure n’ait que 2 étoiles. La 3ème ne doit plus être très loin. Tout est parfait : cuisine, service, explications fournies… Certaines créations sont une tuerie, par exemple le sorbet aux olives Kalamata servi sous forme d’olives avec le dessert chocolat. Une dinguerie d’originalité. Alors oui c’est un peu cher, évidemment. Et à ce tarif on regrette de ne pas avoir vu le chef venir saluer ses convives en salle. Sans doute était-il en train d’enregistrer une émission TV. Ceci prouve en tout cas que sa brigade fait le job et est tenue. Mais attention, une 3ème étoile peut se jouer à ce genre de petits détails…
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15 novembre 2023
10,0

Restaurants similaires à Paris

8,0
99
Avis

Le Jules Jo

05/04/2024: The servers are very friendly and fast 😊
05/04/2024: Great service, great atmosphere, great coffee
8,0
1920
Avis

La Rotonde - place Stalingrad

01/04/2024: There is better. Much fewer drug addicts and people at risk. The place is under renovation so after completion the place will be good. I could put maybe 4 🌟
09/03/2024: Very well exposed terrace, very pleasant!

Comment arriver au restaurant

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