Les meilleurs restaurants en Sache

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8,8
394
Avis

Auberge du 12ème Siècle


Sache
07/05/2024: We had an excellent time in this 12th century inn, a few well-positioned tables, a well-thought-out decor, a cozy atmosphere but the most important thing is the food and we enjoyed ourselves from the beginning until the end of the meal. , zero faults and an extra star for the juices! The sommelier knows "her" wines and the winegrowers who make them, we are in the wine business and we appreciated her recommendations, thank you and congratulations to her, the kitchen team, the chef and his wife in the dining room. We highly recommend this establishment which has well deserved its first star.
28/04/2024: Magnificent restaurant which smells of wood fire, the fireplace at the back of the room is splendid. We are welcomed then placed on a round wooden table, without tablecloth, sober and classy. We choose the 7-course menu, Calder menu at €78 and a very surprising Orléans wine “L’excellence”. We enjoyed the colors, textures and tastes. I loved the saffron langoustines! Only fresh products, as much as possible from the region. And since we were celebrating our wedding anniversary, we had a little marshmallow candle in the middle of the meal! Total: €217 for 2 with Lots of appetizers to whet our appetite, smoked trout, white asparagus, langoustines, brill, sweetbreads for my husband and duck for me, revisited Sainte Maure cheese and chocolate sorbet crepe dessert, delicious and light despite everything. Coffee and madeleines, marshmallow and chocolate. Perfect service, neither too long nor too fast. It was a very very pleasant evening.

8,0
83
Avis

L'auberge du XIIe siecle


Sache
09/05/2024: Une étoile bien méritée !!!! Cuisine imaginative et gourmande. Des accords mets vins surprenants mais toujours justes. Mention spéciale pour la sommelière qui prend plaisir à expliquer ces choix. Accueil parfait En résumé une adresse qui vaut le détour !
28/04/2024: Un cadre splendide, ça sent bon le feu de bois, le décor est de très bon goût et la salle n'est pas trop grande. Tout commence bien ! Nous choisissons le menu Calder et un vin surprenant d'Orléans : " L'Excellence". Nous avons droit à plein de petites mises en bouche très goûteuses avant de vraiment commencer. Ce fut un parcours culinaire de couleurs, de textures et de goût surprenant. Et aussi un régal pour les yeux ! Menu Calder en 7 plats à 78€ avec truite fumée, asperge, langoustines ( mon plat préféré) , barbue, ris de veau, fromage et dessert ! Le vin à 47€ je crois. Le total pour 218€ mais, ça les vaut bien ! Sans regret.Il est conseillé de réserver !


Non applicable

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