Les meilleurs restaurants en Ressons-Sur-Matz
5 restaurants sur RestoRanking
Ordonner par
Restaurants proches
8,1
41 Avis |
Chez Edwige
Ressons-Sur-Matz
05/12/2024: Very good culinary experience, it's very good, homemade, simple local cuisine like in my youth and it's more than affordable in terms of price, the starter, main course and dessert menu is only €16. It's only open for lunch and they do takeout. There is a bar with delicious beers.
20/11/2024: Excellent value for money
Great welcome as usual
6,3
35 Avis |
AUTOGRILL Aire de Ressons Est - A1, France
Ressons-Sur-Matz
10/07/2024: I got chicken and chips, the chicken was definitely cooked and then frozen somewhere very far away then left to thaw on the spot, the chips looked and tasted like the chips you buy on the way home from a drunk fall asleep on the sofa and wake up next to the chips the next day and lets you eat them
19/06/2024: It's horribly expensive and not good!!!
Chopped steak with potatoes with no sauce and no flavor.
A melon as a hard dessert...and tasteless
Let’s hope the kf is good and for the damn sum of €30.50 😱😱
Non applicable |
Patisserie Cafe Meyer
Ressons-Sur-Matz
27/11/2024: Un café très sympa , discret (trop) pour un rapide déjeuner de qualité et bon marché. Je recommande les tartes flambées.
12/11/2024: Chez Meyer à Munster, nous avons savouré une cuisine traditionnelle et simple, avec un service à la fois aimable et courtois. Ce repas a été un vrai moment de plaisir, rendu encore plus agréable par la vue de la pluie qui tombait à l’extérieur. Une expérience extra que nous avons beaucoup appréciée."
Le baeckeoffe (ou baeckeoffa) est un plat alsacien traditionnel qui réunit plusieurs types de viande (généralement du porc, du bœuf et de l’agneau) marinées dans du vin blanc, avec des pommes de terre, des oignons, des carottes, et des poireaux. Ce ragoût est ensuite longuement mijoté au four dans une terrine fermée, souvent scellée avec une pâte autour du couvercle pour conserver tous les arômes pendant la cuisson.
1